PR CUAET
-
Ми отримали AOR, biometrics, med. exam request і цей PAL одним гамузом ще в лютому 24 року, але eligibility not started пише в трекері, учора перевіряла. Тому я гадаю PAL не означає, що eligibility пройшов 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
-
Добрий день! Підкажіть, якщо я планую восени поїхати в Україну, але не матиму змоги чекати видачі нового паспорту 2 тижні - чи є можливість почати процес в Україні/Польщі і за додаткову плату замовити курʼєрську доставку в Україну або Канаду? P/S старий паспорт не планую здавати, так як в ньому Американська віза
-
Дякую вам за відповідь. 🙏 Завтра перепитаю у чоловіка.
-
Ну от зараз decision in progress. Запросили спочатку у мене всі пей стаби а також новий лист від роботодавця. Я надала і зараз роботодавця кошмарять щоб надали Т4 всіх фул тайм робітників, документи з податкової, договір оренди на офіс. По повній шукають до чого причепитися 🫠
-
Дякую,
-
Добрий день підкажіть будь ласка хто знає, яку саме форму заповнити на продовження на trp +owp в паперовому вигляді.Можливо хтось знає номер форми. І можливо хто знає скільки за все це разом треба сплатити? І можливо хто знає що за помилка сплаті fees. Дуже дякую.
-
У нас зараз бекграунд чек. Може eligibility check йти паралельно?
-
У нас так же было, не находило нашу заявку. Я каждый день заходила пыталась зарегестрироваться и в один из дней вышло. Я думаю они еще не внесли заявку в трекер, как то так.
-
Все это конечно безусловно важно , замечательная идея . Но такой негативный подтекст, неужели у вас по жизни все так печально , вы пишете в ветке группы, где люди надеются получить Пр. О том что им прийдется вернуться домой на родину . Во-первых вернуться Домой это не - к сожалению, потому что это дом , как вы сказали выше . А во вторых все кто захотят теми или иными способами получат что они хотят .
-
На стадії асесмента нічого не просили.
-
Дякую Марія, не планував нічого змінювати, мій нок підходить під категорійну вибірку, прости не зовсім розумію як сама вибірка проходить, може треба було клікнути на якусь кнопку додатково чи ще щось)
-
Сестра подавала документи для мами 16 листопада 2023 ,сьогодні отримала портал -1 .
-
Якщо в вас ніякі аплікації на ПР де ви зазначали перший NOC під досвід не почали процес «перевірок» - можете змінити NOC і підібрати під категорію ‼️‼️ АЛЕ ми наполегливо НЕ радимо цим зловживати і «грати» з NOC, обовʼязки якого ви не виконували. Для категоріальних вибірок NOC - критично. Щоб ви відповідали вашому NOСy ваші day-to-day duties мають відповідати 80% того, що містить опис конкретного NOC. Це мають бути реальні обовʼязки, а не вигадані. Також НЕмає бути жодного copy-paste з оф сайту. NOC має підтвердити ваш HR/direct supervisor