PR CUAET
-
Вечер добрый! Подскажите,пожалуйста. Сегодня получили Портал 1. Муж главный аппликант и на его почту пришло 3 письма с порталом 1 (на него, меня и ребенка). Я правильно понимаю, что ответить можно 1 письмом, в которое вписать данные отдельно на каждого члена семьи?
-
Добрий день, скажіть, я в одному чаті чув що якщо пройдений медичний огляд то він буде діяти 5 років, замість 12 місяців по нових правилах. Чи правда це? Заповнюємо анкету і думаєм як відповісти на це питання, бо медичний огляд пройшли рік і один місяць назад
-
Підкажіть, будь ласка. Є новий ВП до 28 року. Віза до 7 жовтня 25 року. Восени хочу поїхати в Україну на місяць. 1. Без проблем я можу заїхати до 6 жовтня тільки, а якщо пізніше, то потрібна нова віза? 2. Якщо потрібна нова віза, то чи можу податися на неї вже зараз?
-
Запросто. Я також чекаю. Пр-1, я не впевнена, що я отримаю. По-2, навіть якщо отримаю, то це не гарантує, що я залишусь жити тут після закінчення війни і не повернусь в Україну, оскільки тут є те, до чого звикнути не можу і з чим змиритися не можу.І не думаю, що я одна така
-
Тоді це стандартний запит
-
Если муж возьмет Т2200 от работодателя и он работает из дому - он может подавать комуналку и рент.
-
Дякую, я не дуже зрозумів відповідь по вашому посиланню. При натисненні "так" форми для завантаження не було
-
Ок, спасибо
-
Так потрібна буде віза вам після 7 жовтня. можете зараз подаватися на нову візу
-
Замовили тільки тиждень назад. Я новенька в цьому чаті, нічого ні про цей чат не знала, ні про ноути.
-
Коммунальные обычно отдельной статьей идут
-
Вони могли тільки сьогодні відправити до cra, не пізніше 8, і могли відправити по пошті, це ще місяць додавайте. Краще з T4, можна звісно порахувати по пейстабах, але вони могли дещо не заплатити і ви про це можете і не знати. Дзвоніть в заклади, просіть хоча б фото в меседжі