PR CUAET
-
Так
-
Дуже дякую!
-
Подаєте і магістр і бакалавр, тому що вони рахують часи, у магістра тільки рік навчання. Але на ціну не впливає.
-
Пишіть
-
Вчора мабуть настрій хороший у них був. Ми теж отримали eCopr Програма RNIP Сідней, а потім Етобіко Eligibility and Background в процесі з самого початку 15.07 Подача 27.07 AOR 29.11 Біо реквест 30.11 запит додаткових документів (пейстаби з Канади та України) 1.12 Біо здача 04.12 Біо Зараховано 30.12 Медікал Зараховано 11.01 Портал 1 16.01 Портал 2 19.01 eCopr
-
Вітаю, можна вам написати в пп питання? Бо мені зараз теж потрібно отримати, і я в Оттаві. Але відправляти документи треба на Торонто?
-
Можно еще добавить, что на строковую службу есть/был лимит по количеству человек. Поэтому вариант, что повестки не было очень большой для всех
-
Дякую гарно
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я не додала чоловіковий військовий квиток, чи можу я його дозавантажити ще до запросу на цей документ? AOR маю і аплікація підтягнута в акаунт. Дякую.
-
Доброго дня! Хтось може скинути мені заяву на кліматичні виплати.
-
Дякую.Юристи проконсультували малого.А запрос вiн не робив.Ми подумали,що попробуем з довiдкою виехати.А якби не получилось,то вже до юриста йти.
-
Дякую,, Дружини дипломи Аналогічно подаються?
-
Нет, только главный апликант
-
52 тижня по мінімум 30 робочих годин Або 26 двотижневих періодів по мінімум 60 годин Якщо роботодавець платив вам за ці відпустки та канікули ви можете їх зараховувати Якщо ні треба відробити щоб сумарно був рік без цих періодів
-
можете, але WP стане невалідний, якщо не пройдете медичний огляд
-
t.me/RomiKor
-
доброго дня, підкажіть будь-ласка як правильно розцінювати 12 міс of work experience: в мене був 1 міс відпустки і два брейки по тижню часу(канікули), тому рік в моєму випадку це кількість робочих тижнів по 30 год на тиждень чи просто по контракту від дати до дати🧐? чи взагалі потрібно рахувати дні?
-
Звичайно, якщо їм потрібен буде цей документ - офіцер зробить запит, щоб ви його додали
-
Вітаю.Чекаємо вашу хронологію в гілці Хронологія)
-
все що не англійською/французькою потрібно перекладати
12 Jan 2024, 17:45
45252/447539
3 minutes ago