PR CUAET
-
-
Десь місяць тому виклали результати незалежного аудиту по OINP який замовляли на федеральному рівні. Там в рекомендаціях чорному по білому писали що дуже багато фрауду і треба краще все перевіряти. Oinp забовязалися ці рекомендації виконувати. Може тому так
-
Дуже гарна вiдповидь! Нiколи не ходив до цьогу, так що истории нет. Это не основа кейса, но
-
Дзвонили сьогодні, робот все прочитав із нашого трекера на нашому gckey акаунті. Нічого нового для нас не сказав. Запитали про дедлайн, відповів 21 місяць, так само як пишуть average processing time на офіційному сайті . Як з живою людиною там поспілкуватися?
-
Напишіть, будь ласка, бал після переоцінки
-
Ранку чи вечора ?
-
У нас ні разу не було щоб тільки з роботом було спілкування, якщо дзвонили «пізно», та всі оператори зайняті, то там відносно одразу про це повідомляють. Якщо не сказали, що оператори зайняті, то тоді доходимо до кінця, вводимо всю інформацію і говоримо з оператором. Після того як робот сказав всі данні з трекеру.
-
Это ваше мнение,и оно субъективно , есть и те люди которых все устраивает, или если их что-то не устраивает это для них не так принципиально . Не в обиду вам , но довольно много негатива , люди либо любят страдать , либо любят себе придумать проблему там где её нет . Я не уверен что вас интересует, что конкретно мне нравиться или не нравиться и что я планирую , о себе я могу сказать что я не жил в Украине последние 13 лет и уже не помню как это, и допустим меня если вернуть домой это равносильно тому что высадить на луну . Но при этом все равно я не позволяю себе людей которые в этой ветке ( живут надеждами ) как либо погрузить еще больше в безысходность .