PR CUAET
-
У нас ні разу не було щоб тільки з роботом було спілкування, якщо дзвонили «пізно», та всі оператори зайняті, то там відносно одразу про це повідомляють. Якщо не сказали, що оператори зайняті, то тоді доходимо до кінця, вводимо всю інформацію і говоримо з оператором. Після того як робот сказав всі данні з трекеру.
-
Это ваше мнение,и оно субъективно , есть и те люди которых все устраивает, или если их что-то не устраивает это для них не так принципиально . Не в обиду вам , но довольно много негатива , люди либо любят страдать , либо любят себе придумать проблему там где её нет . Я не уверен что вас интересует, что конкретно мне нравиться или не нравиться и что я планирую , о себе я могу сказать что я не жил в Украине последние 13 лет и уже не помню как это, и допустим меня если вернуть домой это равносильно тому что высадить на луну . Но при этом все равно я не позволяю себе людей которые в этой ветке ( живут надеждами ) как либо погрузить еще больше в безысходность .
-
Елиджибилиті було 28 серпня 2024
-
Було пройдено в Канаді
-
Я питав консула під час подачі на новий паспорт, чи можна вільно подорожувати з подовженим паспортом. То він сказав що не радить, бо не всі країни приймають такий документ. В середині Канади його приймають, але це тимчасовий вийняток.
-
Дайте будь-ласка, мейл , на який писали !
-
Добрий вечір! Скільки разів можна переносити інтервʼю? У мене через 2 роки)) Але цікаво чи зможу я перенести 2 рази, наприклад? Якщо побачу ще раніше дати.
-
У відповідь на email, який ви отримали, і надаєте запитувану інформацію. Просто в тексті електронного листа копіюєте і вставляєте питання із отриманого pdf файлу і пишете свої відповіді по кожному пункту. В одному електронному листі по головному апліканту і по всіх депентентах. Електронну адресу вказуєте одну на всю родину (на цю пошту вам потім і створять портал, де ви потім підгружатимете фото, і колись завантажите ecorp)
-
Да, просто копипестите на каждого человека. Первый главный пиликает, а потом все остальные.
-
Доброго дня. Я вперше самостійно подала податкову через Wealthsimple і мені нікуди не прийшло ніяке підтвердження, імейл. Так і повинно бути? Чекати пізніше? Підкажіть будь ласка.
-
Та що ж там заповнювати? На то не треба цілий день витрачати. Але правдою є те, що дійсно в останній день краще не подаватися. Бо можна сабмітити заяву сьогодні, а вона буде відображатися як засабмічена вже завтрашнім числом. Не знаю, як про вихідні. Може, там теж свої нюанси