PR CUAET
-
Доброго дня. Я вперше самостійно подала податкову через Wealthsimple і мені нікуди не прийшло ніяке підтвердження, імейл. Так і повинно бути? Чекати пізніше? Підкажіть будь ласка.
-
Та що ж там заповнювати? На то не треба цілий день витрачати. Але правдою є те, що дійсно в останній день краще не подаватися. Бо можна сабмітити заяву сьогодні, а вона буде відображатися як засабмічена вже завтрашнім числом. Не знаю, як про вихідні. Може, там теж свої нюанси
-
Це потрібно вчитися. Чи є у вас освіта нафтогазова? Якщо немає, то ви можете працювати водієм, але їм потрібні водії 1 чи 3 класу. Я працювала в геофізиці 5 років і не знаю люде, які б працювали з нафто-газовим обладнанням без освіти
-
У кожного різні кейси. Інколи треба якісь переклади документів зробити. Або треба фото зробити.
-
Я переносила разів 10😏
-
Ок , а як тоді я продовжив ?😉 Так , це було не безкоштовно, але коли немає іншого варіанту, то можна і заплатити, так що up to u , якщо хочеш сидіти без паспорта або надіятись , що буде адекватний офіцер чи надіятись на TRP , це твоя справа, я вирішив цю справу по іншому
-
Дякую за відповідь!)
-
Вказано, тільки що перевірила
-
Якщо в вас достатньо місця в Employment Records (4 МБ), бажано додати податки до paystubs/bank statements + Reference Letter. Буде чи не буде дозапиту - рішення офіцера, оскільки він буде робити оцінку чи достатньо ви надали доказів чи ні.
-
Не треба нікуди клікати :) Якщо ви eligible для СЕС і / або FSW, і вашого балу буде достатньо щоб пройти мінімальний прохідний на категорію під час draw - вам стукне в аккаунт ІтА
-
доброго дня. трохи прочитав чат, але не зміг знайти хороших відповідей. прошу вибачення, якщо дуплікую питання я зараз проживаю в Канаді на ворк перміті. дівчина живе в Україні. ми хочемо, щоб вона мене відвідала в Канаді. який зараз найшвидший спосіб зробити visitor visa? подаватися з України і чекати рік дуже не хотілося би. я читав, що розгляд заявок в Молдові і Польщі набагато швидший? чи це правда, що зараз зробити visitor visa для українців майже нереально і майже всім приходить відмова? так мені казала мій еміграційний консультант дякую наперед!
-
Так eligible для СЕС)) дуже дякую Марія. Клікати нічого не буду
-
% одобрения виз низкий. почти всем отказ- не совсем так. если человек не имеет денег и постоянной работы, нигде не путешествовал по серьезным странах, то получить визу в канаду шансы малы. если человек был в сша, великобритании, японии и тд, у него работа и деньги и вот теперь ему хочется посмотреть на канаду- шанс одобрения высок. все зависит от вводных человека