PR CUAET
-
Дякую!!
-
Перший запит на підтвердження візиту приходить за 30 днів, а не за місяць. Місяць може мати не лише 30 днів, але й 31, або 28, або 29. Тому рахувати не місяць, а рівно 30 днів до вашого візиту в консульство.
-
Елена, можете внести в табличку - Квебек - Natalia 2 взр - получили 26.02 eligibiity
-
А этот запрос лично вам отправляли ? Или напрямую до работодателя ?
-
Так
-
Подача в останні дні березня 2024 AOR+ запит на біометрію - 07/03/2025 Чи треба повторно здавати біометрію, якщо людина здавала у 2021 році для visitor visa ?
-
З яким саме з двох панів у відео?:) У Львові є точка, де можна готівку конвертувати в USDT, так.
-
Доброго вечора. Я на днях дзвонила в IRCC, сказали що не бажано кудись виїжджати і потрібно дочекатися результату.
-
Залежить куди збираєтесь і що писали в кейсі
-
Уточніть будь ласка коли подали заяву і провінція
-
До канадського паспорта, ще як до неба пішки.... І я писав не про бажання, а про можливість, яку можна втратити)
-
Дякую тепер зрозуміла що це за кошти
-
Доброго вечору. Моя мама подалася на продовження ворк перміту, і тепер їй потрібно поїхати на місяць до України. Старий ще дійсний, вона може поїхати і я надіслати їй ворк перміт поштою, чи вона ще зможе повернутися на старому ворк перміту?
-
How to Use the T5007 on Your Tax Return • Box 10 of the T5007 shows the total benefits received. • You must report this amount on Line 14400 of your tax return, but it is not subject to tax. • The CRA uses this amount to calculate certain tax credits, such as the GST/HST credit or Canada Workers Benefit (CWB).
-
В Туреччині за 21 день подався і отримав новий паспорт.
-
Де шукати? Пишете в Гуглі : нафтогазові компанії в Альберті. Але без референсу дуже важко потрапити туди. Бажаю успіху
-
То вам відправили його чи ви самостійно забирали?
-
Якщо на тиждень - два, то не бачу ніяких проблем. Головне не їхати в Україну.
-
Подскажите пожалуйста сколько ждали этого письма ?
-
Усі ці сертифікати маю, дякую
12 Jan 2024, 17:45
452655/459088
less than a minute ago