PR CUAET
-
Дякую тепер зрозуміла що це за кошти
-
Доброго вечору. Моя мама подалася на продовження ворк перміту, і тепер їй потрібно поїхати на місяць до України. Старий ще дійсний, вона може поїхати і я надіслати їй ворк перміт поштою, чи вона ще зможе повернутися на старому ворк перміту?
-
How to Use the T5007 on Your Tax Return • Box 10 of the T5007 shows the total benefits received. • You must report this amount on Line 14400 of your tax return, but it is not subject to tax. • The CRA uses this amount to calculate certain tax credits, such as the GST/HST credit or Canada Workers Benefit (CWB).
-
Де шукати? Пишете в Гуглі : нафтогазові компанії в Альберті. Але без референсу дуже важко потрапити туди. Бажаю успіху
-
Якщо є освіта відповідно до запитів, можете пробувати. Я знаю , що потрібні обовʼязкові сертифікати по сірководню , першій допомозі і ще якісь. Вимоги можете побачити на сайті для пошуку роботи у відповідній вакансії.
-
Для ПР інша біометрія
-
Підкажіть, будь ласка, для подачі EE по професії освіта, якщо є досвід за межами Канади 2 роки за останні 3 роки, і зараз працюєш по цій же професії в Канаді 3 місяці, є job offer - permanent continuening position, 67 балів набираю - то чи можна подавати щоб FSW без proof of funds. Бо вичитала отаке 👇
-
Невже за останні декілька місяців ні в кого не було апрува?