PR CUAET
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, чи обовʼязково додавати своє ID? бо я не можу зайти в свої повідомлення тепер…
-
весною компанії скорочують сезонних працівників, робота починається влітку тоді виходять постійні з відпусток, а набір у вересні жовтні
-
Слот має син ловити сам чи я зі своєї Дії? Бо син не зареєстрований ще в Дії
-
З 16 років вже можна подати документи без батьків. Головне, зловіть слот
-
Ensign, Treeline, Precision, Eagle крупные компании, постоянно набирают людей на drilling and service rigs. Заедь в Nisku лично в офисы. Шансы большие, если английский хотя бы на среднем уровне
-
Добрий вечір,збоку справа є submitted documents і там покрокові перейдіть і прикріпіть документи і відправте заявку
-
Может
-
Щиро дякую!
-
До 18-ти років не потрібно ще.
-
Дуже дякую! А ще скажіть будь ласка чи йому треба реєструватися в Резерв+?
-
Можете ви зі своєї Дії. До 18-ти років він ще рахується дитиною, тому можуть батьки спіймати слот.
-
На наступному тижні дам знати, як все пройшло та що дізнався
-
Дякую за інформацію! Це мені дуже допоможе
-
Як мені відповіли раніше, на таке саме питання, то ліміт 20 разів. Я особисто переносив дату співбесіди біля 10 разів
-
Ну це звісно. Ще модна реновації списувати і аморт але щагалом то звісно
-
В Гугле есть инструкция.
-
А решта декларувати як прибуток і з того податок платити
-
Це всеодно не квебецький нкспірієнс. Юр особа корп такси не в кебеку платить
-
Цікаво, а до офіцерів IRCC ми теж потрапляємо розсортовані за першою літерою прізвища? Так само, як при зверненні до консультантів у школах та вишах треба звертатися до тих, хто відповідальний за студентів із прізвищами, які починаються на певну букву. Або як при реєстрації авто, коли термін дії реєстрації має закінчуватися відповідно до першої літери вашого прізвища. Принаймні, так в Альберті
-
Я не в Канаді працювала . А чоловік в Канаді працював в Говел
12 Jan 2024, 17:45
452788/458626
3 minutes ago