PR CUAET
-
Пару секунд. Але є і ті , хто чомусь ,довго чекають
-
Я так розумію, що є залежність від віку ? Наприклад, якщо в історії за 10 років видно , що закінчив школу , потім універ та робота , то і сенсу не має запитувати форму? Можливий кейс військова кафедра
-
Буду дуже вдячний за допомогу 🙌
-
Так,на сайті ніби так і було написано. Але головне питання зараз не в цьому,а в тому,чи можу Я з тією узгодженню заявкою,та вже зданою біометрікою відправити паспорт на вклейку CUAET візи для себе чи ні? Бо відповідь на emergency form прийшла ну дуже не коректна: You have reached our dedicated team for individuals affected by the situation in Ukraine. We verified the information you provided and can confirm that a correspondence has been sent to you regarding your application. For more information, please refer to the correspondence sent to you on May 18, 2023, via your IRCC portal account. 18 Травня вони мені надіслали лист,про те що я можу надсилати паспорт на вклейку і я так і не можу зрозуміти,я ще можу його надіслати та отримати візу чи вже ні?
-
Я этим не пользовалась но там по ходу надо номер аппликации или AOR.
-
Дякую
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Поздравляю, а мы подали 26 декабря 2023, пока ничего. А когда вы подали апелляцию?
-
Так, я отримала ще 14 листопада
-
А у вас есть уже AOR?
-
Супер, мы тоже справки криминальные получили с консульства надо добавить
-
Дякую, він в мене є
-
Там надо знать ваш номер аппликации
-
А по первой у вас дозапрос как я понимаю.
-
Получается ждали где-то 1,5 месяца
-
Я подавала 30 жовтня, а маму подала 16 листопада, то по маминій заявці ще тиша