PR CUAET
-
Дивно що стільки людей не проплатили при подачі заявки за біометрію, на сайті IRCC чітко написано, що через несплату якогось з платежів аплікація може залишитись без розгляду або час розгляду заявки може бути затягнутий у часі. Якось так, це не дослівно. Цікаво, а чому біо стільки багато людей не оплатли відразу? Навіть ті, хто з консультантами подавався. Які аргументи були?
-
@gidrofobx [5458931047] заблоковано.
-
Ні, не рахується.
-
А які саме документи потрібно, знову форми rc66 і все по списку? Чи тільки документи яких не вистачає? Бо я вже додавала RC66rch і паспорт сина. чи потрібно додавати якийсь пояснювальний лист?
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка по такому питанню- після при отриманні PR, дочка(депендент)- знаходиться в Україні, при отриманні eCORP її робоча віза і робочий дозвіл анулюється? Щоб отримати PR-картку їй потрібна віза ,для в'їзду, певну інформацію зустрічав і постах, підійшов час отримання, поділіться інформацією хто вже проходив подібне. Дякую.
-
Я використовував моно і абанк і знімав в cibc. Виходить приблизно 2 відсотки якщо знімати по 3000 за транзакцію. Карта потрібна, але карту мені доставили без проблем і моно в абанк.
-
В нас подача 12.11 Еліджибіліті 09.10 Вчора також зявилось фінальне рішення як у вас😊
-
Якщо при подачі Ви вказували, що вона в Україні, то їй не прийде eCoPR. Їй прийде запрошення на паспорт для вклейки візи. Документ аналогічний eCoPR вона отримає при в'їзді в Канаду. Після цього вже на Канадську адресу прийде картка. Якщо Ви вказували її в Канаді і їй прийшов eCoPR, то це все ускладнює. Так віза нулюється, їй потрібно буде через консульство отримувати спеціальний документ. Є можливість на жтапі Portal 1 вказати, що вона в Україні, тоді скоріш за все процес призупинеться до її повернення в Канаду по її старій візі