PR CUAET
-
На мій погляд, у вашому випадку краще чекати до 16-ти років (або й 17), а тоді вже подаватися на новий закордонний паспорт, бо тоді йому його видадуть на 10 років, а не на 4. Для хлопця це буде дуже добре, бо 10 років матиме дійсний документ і не ламатиме голову після 18-ти над тим, чи ставати на облік чи ні і як це зробити.
-
Усім привіт маю наступне питання : в міграцій треба прикріпляти довідку з посольства і перекладену довідку з дії чи достатньо лише довідки з посольства?
-
Написала письмо через депутата с просьбой о ускорение рассмотрения. Решил ответ недавно что моё дело не является приоритетным из-за того что начало учёбы скоро. Рассмотрят в порядке очереди
-
Здравствуйте у меня тоже тишина. Жду , звонила, сказали рассмотрение до 122 дней рабочих.
-
Здається хтось затирає гілку Celpip
-
Перейдіть у гілку Міграційні консультанти, або зверніться до спеціалістів, яких бачите в стрічках і гілках. Ось гарний @OstapBosak Ваше питання трохи не по темі ЕЕ Дякуємо
-
Доброго дня, що тут потрібно вибрати?
-
ваше предложение бежать из канады, а не улучшать и модернизировать , вносить предложения по улучшению и оптимизации работы того же ircc, чтобы было комфортно, удобно и прекрасно жить в лучшей стране мира. моя позиция: не выгнать недовольных, а быть активным сторонником и деятелем изменений к лучшему и устранению бюрократии.
-
Так, один учасник видалив всі свої повідомлення, тому картинка що деякі люди говорять самі із собою Це його / її право 🤷♀️
-
Дякую
-
Оу, пардон, то я зайшов в стару гілку Celpip 😅
-
Ви заходили на офіційний сайт консульства, в якому маєте слот? Там в розділі "Паспортні дії" чітко розписано де оплачувати і що саме має бути написано на money order. В кожному консульстві цей запис відрізняється. Для прикладу ось інформація з сайту посольства в Оттаві: "За виготовлення паспорта сплачується консульський збір у розмірі 172 кан. дол. який оформлюється у вигляді платіжного документа під назвою "money order" в банку, де відкрито рахунок, або будь-якому відділенні Canada Post. Отримувач платежу – «Embassy of Ukraine in Canada». Персональні чеки, готівка, оплата банківською карткою не приймаються." Тобто ви приходите в Canada Post і кажете їм, що вам потрібно money order для такої то установи. В даному прикладі це Embassy of Ukraine in Canada. Для Торонто чи Едмонтона буде інша назва. І все.
-
Для загальної інформації - знайома подалася на продовження ворк перміту ще 07.02.2024р. і тиша. І ось нарешті 06.03.2025р їй прийшов апрув заявки. Час очікування - 1 рік і 1 місяць - це напевно рекорд на сьогодні) Але таки дочекалася)))
-
Test
-
Я написала Test, все є
-
Зникають повідомлення, зайдіть подивіться