PR CUAET
-
Привіт! Шукаю викладача по підготовці до Celpip. Порадьте будь ласка і ціна щоб була адекватна.
-
писать через вебформу запрос на пересмотр - request for reconsideration и надеяться на благосклонность офицера. но он не обязан, тк это ваш провтык - вы не крепили новые паспорта
-
Ні ,не входили,але в мене на них було канадське опікунство ,через це я думала,що вони пройдуть ,як діти (((
-
Можете пробувати, але не факт, що вийде оскаржити. Адже саме з вашого боку не були під час заявки надані паспорти з довшим терміном. Ви подавалися до 27 лютого? Маю на увазі - до оновлення інформації щодо продовження дії тимчасових мір? Якщо ж ви подавали заявки після 27 лютого, то шанси на оскарження вищі. А так - лише продаватися заново
-
Приблизно рік
-
Я жду уже 2.5 месяца.
-
Скажіть будь ласка, а скільки займає пройти comprehensive check? Дякую
-
Что интересно, очереди то и нет никакой. Одобряют заявки, отправленные позже в то время как более ранние заявки висят месяцами. Знакомый подался ближе к концу января и получил одобрение неделю назад.
-
покажите скрин отказа, чтобы увидеть формулировку. опекунство не играет роли, тк номинально они племянники, а их нет в списке родственников
-
Канадське опікунство не дорівнює, що це ваші діти.
-
Добре ,вибачте,я думала ,що це всі різні групи😬😔
-
І нащо мені тоді було реєструватися в GCKEY?
-
поиск по чату. закрепы. гугл
-
А де брати web форму?
-
для чека кнопки не будет. чек через вебформу отправляют
-
Добрый день! Запрос на Military еще не поступил (при подаче на WP extension не было пункта загрузки), но уточню. В случае если 7 лет назад при оформлении военного билета, была недостача бланков, поэтому мне от руки написали на бумаге что он "существует". Не служил. Мне будет достаточно написать Loe c этим обьяснением без перевода написанной бумаги от руки?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хочу відправити на вебформу квитанції за біометрію. Не можу вибрати яку программу обрати, яка наша. Пробачте, мабуть вже питали. За пошуком нічого не знайшла. Дякую заздалегідь
-
На акаунті де потрібно прикріпити оплату за біометрію немає кнопки щоб завантажити. Ця кнопка зявиться начебто с часом так кажуть але я незнаю так це чи ні. Термін в мене щоб прикріпити 7 днів залишилось ще 3 дні кнопки так і немає.
-
Можливо, моя теорія працює?))) Що заявки розподіляються між офіцерами, відповідно від літери, на яку починається прізвище апліканта))) Як багато де в цій країні - у навчальних закладах, у Реджістрі при реєстрації авто тощо )) Наприклад, офіцер, який обробляє заявки з прізвищем, які починаються на "М", робить це швидше, або ж отримав менше заявок ніж офіцер, який обробляє заявки аплікантів, прізвище яких починається на "С"
-
Щось не зрозуміло нічого з того, що ви сказали
12 Jan 2024, 17:45
453047/458599
2 minutes ago