PR CUAET
-
Ні ,не входили,але в мене на них було канадське опікунство ,через це я думала,що вони пройдуть ,як діти (((
-
Можете пробувати, але не факт, що вийде оскаржити. Адже саме з вашого боку не були під час заявки надані паспорти з довшим терміном. Ви подавалися до 27 лютого? Маю на увазі - до оновлення інформації щодо продовження дії тимчасових мір? Якщо ж ви подавали заявки після 27 лютого, то шанси на оскарження вищі. А так - лише продаватися заново
-
Я жду уже 2.5 месяца.
-
Канадське опікунство не дорівнює, що це ваші діти.
-
Добре ,вибачте,я думала ,що це всі різні групи😬😔
-
Добрый день! Запрос на Military еще не поступил (при подаче на WP extension не было пункта загрузки), но уточню. В случае если 7 лет назад при оформлении военного билета, была недостача бланков, поэтому мне от руки написали на бумаге что он "существует". Не служил. Мне будет достаточно написать Loe c этим обьяснением без перевода написанной бумаги от руки?
-
Можливо, моя теорія працює?))) Що заявки розподіляються між офіцерами, відповідно від літери, на яку починається прізвище апліканта))) Як багато де в цій країні - у навчальних закладах, у Реджістрі при реєстрації авто тощо )) Наприклад, офіцер, який обробляє заявки з прізвищем, які починаються на "М", робить це швидше, або ж отримав менше заявок ніж офіцер, який обробляє заявки аплікантів, прізвище яких починається на "С"