PR CUAET
-
Можливо, моя теорія працює?))) Що заявки розподіляються між офіцерами, відповідно від літери, на яку починається прізвище апліканта))) Як багато де в цій країні - у навчальних закладах, у Реджістрі при реєстрації авто тощо )) Наприклад, офіцер, який обробляє заявки з прізвищем, які починаються на "М", робить це швидше, або ж отримав менше заявок ніж офіцер, який обробляє заявки аплікантів, прізвище яких починається на "С"
-
Доброго дня. Я працюю в daycare на part time 10 місяців, в середньому 80 год на місяць. Чи такого досвіду буде достатньо для подачі на ЕЕ (пріоритетні професії)? Чи має бути 1560 год? Вдячна за відповідь
-
Доброго дня! У Канаді стандартні іпотечні платежі (основна сума + відсотки) не підлягають податковому вирахуванню, якщо ви просто купуєте будинок для проживання. Але є кілька винятків: 1. Smith Maneuver (Сміт Маневр) Це стратегія, яка дозволяє зробити іпотеку податково вигідною, якщо частину виплачених коштів ви інвестуєте в активи, які приносять дохід (наприклад, акції або орендна нерухомість). У такому випадку відсотки за кредитом можуть бути списані з оподатковуваного доходу. 2. Self-Employed (Самозайнятість) Якщо ви працюєте як самозайнятий (self-employed) і використовуєте частину будинку для бізнесу (наприклад, домашній офіс), то можна списати відсотки з іпотеки пропорційно до площі, що використовується для бізнесу.
-
Привіт. Якщо подався в ДП документ, код згенерований в Дії, був просто на обліку, в Резерв плюс не реєструвався, документи прийняли. Але тепер в дії код є, і пише на обліку, порушення правил військового обліку. Чи зможу забрати паспорт без коду, якщо ні, що робити в такому випадку?
-
Не факт. Може, в останні 3 місяці в багатьох аплікантів прізвища починаються, наприклад, на А, і певні офіцери дуже перевантажені. А прізвищ на М, наприклад, дуже мало було за цей час. Принаймні, ця теорія багато чого пояснює. Якщо заявки справді так розподіляються
-
монолайнові банки (monoline lenders) через іпотечного брокера можуть бути набагато гнучкішими у вашій ситуації. Вони не мають фізичних відділень і працюють тільки через брокерів, що дозволяє їм мати гнучкіші вимоги до доходу. Основні переваги монолайнових банків: 1. Гнучкіші вимоги до доходу – можуть прийняти casual income, якщо є стабільна історія роботи. 2. Врахування CCB – можуть включати Child Care Benefit у розрахунок. 3. Кращі умови для self-employed – якщо є хоча б 1 рік стабільного доходу, можуть приймати заяву навіть без двох повних податкових декларацій. Що робити? • Знайти іпотечного брокера, який має доступ до монолайнових банків і працює з casual income. 😏
-
На переклад апостиль не ставиться. Уточніть, будь ласка, свідоцтво видане в якій країні? Бо апостиль ставиться в країні видачі, щоб Вам могли більш предметно допомогти.
-
Так - це моя знайома чекала 1 рік і місяць. Це була сімейна заявка від 07.02.2024р - її чоловік отримав ворк перміт за 2 місяці. А її заявка зависла. PS Прізвища у них однакові - тому не думаю, що від цього залежить)