PR CUAET
-
монолайнові банки (monoline lenders) через іпотечного брокера можуть бути набагато гнучкішими у вашій ситуації. Вони не мають фізичних відділень і працюють тільки через брокерів, що дозволяє їм мати гнучкіші вимоги до доходу. Основні переваги монолайнових банків: 1. Гнучкіші вимоги до доходу – можуть прийняти casual income, якщо є стабільна історія роботи. 2. Врахування CCB – можуть включати Child Care Benefit у розрахунок. 3. Кращі умови для self-employed – якщо є хоча б 1 рік стабільного доходу, можуть приймати заяву навіть без двох повних податкових декларацій. Що робити? • Знайти іпотечного брокера, який має доступ до монолайнових банків і працює з casual income. 😏
-
На переклад апостиль не ставиться. Уточніть, будь ласка, свідоцтво видане в якій країні? Бо апостиль ставиться в країні видачі, щоб Вам могли більш предметно допомогти.
-
Так - це моя знайома чекала 1 рік і місяць. Це була сімейна заявка від 07.02.2024р - її чоловік отримав ворк перміт за 2 місяці. А її заявка зависла. PS Прізвища у них однакові - тому не думаю, що від цього залежить)
-
Доброго дня, чи можна відкликати заяву і отримати кошти назад,якщо вже пройдена біометрика ? Дякую
-
Да но эту программу у них онлайн обучения)))
-
Так з коледжу в листі вам написали, що ваше зарахування в коледж буде скасоване, бо вони тепер не мають право приймати іноземних студентів, яким потрібний стаді перміт. І пропонують вам онлайн навчання, якщо у вас є OWP.
-
Доброго дня! Буду дуже вдячна за відповідь!🙏🏼 До NOC 32129 Other medical technologists and technicians відноситься medical aesthetician and laser technician?
-
Для проходження в category based draw ви маєте : - відповідати вимогам категор вибірки - відповідати вимогам одній або двом програмам Експрес Ентрі : СЕС і/або FSW ——— Вимоги вибірки: Має бути 6 місяців+ фул тайму 12 місяців фул тайм = 1560 годин Відповідно категоріальна вибірка : 1560/2=780 годин мінімум _________ Вимоги програми: - якщо цей досвід в Канаді, себто ви плануєте йти по СЕС програмі - вам потрібно відповідати вимогам СЕС програми, а саме - досвід мінімум 1 рік на payroll = 12 місяців і 1560 годин - обидві умови мають бути виконані.
-
Ну пока мою заявку не рассмотрели я могу через портал загрузить другие документы и написать объяснение
-
Щиро дякую за відповідь! Зараз перегляну вимоги.
-
Якщо ви скасовуєте свою заявку на PR, можливість повернення коштів залежить від етапу обробки вашої заявки: 1. До початку розгляду заявки (processing) – зазвичай ви отримаєте повне повернення сплачених зборів (окрім біометрії, яка не повертається). 2. Після початку розгляду (processing), але до ухвалення рішення – можлива часткова компенсація, залежно від того, скільки роботи вже виконано щодо вашої заявки. 3. Після ухвалення остаточного рішення – повернення коштів неможливе. Processing починається після здачі біометричних даних. Тому радимо не затягувати з тим, бо чим довше чекаєте - тим менше шансів повернення коштів.
-
Я даже не знаю что мне делать дальше. Пытаюсь найти другой колледж. Обидно то что я там полгода сдавала тесты делала вакцину проходила медосмотр проходила orientation. Все сделала это и без смысла оказалось. Надеюсь все это подойдёт для другого колледжа тоже. Тест английского языка меня больше волнует ещё раз сдавать его? Не знаю все сложно