PR CUAET
-
Ну вот меняю)) на медицину в государственный колледж не попадёшь потому что программы медицинские сейчас только для pr and citizen. А частные колледжи, которые могут взять на медицинские программы не получили в этом году квоты на PAL. Замкнутый круг
-
На французском?
-
Доброго вечора. Друзі шукаю вчителя з Англійської мови. Який знаходиться зарас в Канаді .Для приватних уроків, і підготовка до Екзамену.
-
Він звісно повинен переробити якщо там помилка є.
-
Дякую)!
-
Мы напишем в консульство. Но интересно, есть случае замены людей на слотах?!
-
Доброго дня спільното, Отримали подовжений ВП, знайшов як подовжити SIN та Медичне страхування. Але не можу знайти детальну інструкцію чи відео як подовжити Visitor Record для дитини яка навчається у Elementary School, тобто не Study Permit а саме Visitor Record. Поділіться лінком будь ласка.
-
Відколи ввели нову систему запису в консульства, то перестали дозволяти передавати слоти іншим людям, особливо, якщо це не родичі. Навіть жінка чоловікові не може зараз передати слот, хіба що тільки якщо обоє мають окремі слоти, то можуть дозволити просто помінятися.
-
добрий день, я збираюсь спитати роботодався чи зможе він мені надати документи необхідні для піару. Як я зрозуміла, мені треба референс лист, декларація, ліцензія та робочий контракт. Допоможіть розібратись будь ласка: 1) на який період має бути контракт 2) в employer requirements також пишуть що треба evidence the employer made reasonable efforts to fill the position with a Canadian citizen or permanent resident, as demonstrated by recruitment outcomes (federal recruitment and advertising requirements of the Temporary Foreign Worker Program will be used as a broad guideline when a nominee applicant is not already living and working in Alberta), or as pre-existing stream or pathway criteria already stipulates. Що це таке? Що вони мають надати? Як це виглядає?
-
Да, временное на бумаге, но он остался у меня только на скане, оригинал остался в Украине
-
В сенсі на бумазі? Зазвичай видавали тимчасове посвідчення замість військового квитка. У Вас просто на листку бумаги? Було б добре прикріпити з LEO підтвердження, тобто переклад цього «документу», який Вам видали. Але в будь-якому випадку, чекайте на запит. Раптом пронесе 🤞
-
Пару дней назад пришел мейл , что стади Пермит согласован