PR CUAET
-
Відколи ввели нову систему запису в консульства, то перестали дозволяти передавати слоти іншим людям, особливо, якщо це не родичі. Навіть жінка чоловікові не може зараз передати слот, хіба що тільки якщо обоє мають окремі слоти, то можуть дозволити просто помінятися.
-
добрий день, я збираюсь спитати роботодався чи зможе він мені надати документи необхідні для піару. Як я зрозуміла, мені треба референс лист, декларація, ліцензія та робочий контракт. Допоможіть розібратись будь ласка: 1) на який період має бути контракт 2) в employer requirements також пишуть що треба evidence the employer made reasonable efforts to fill the position with a Canadian citizen or permanent resident, as demonstrated by recruitment outcomes (federal recruitment and advertising requirements of the Temporary Foreign Worker Program will be used as a broad guideline when a nominee applicant is not already living and working in Alberta), or as pre-existing stream or pathway criteria already stipulates. Що це таке? Що вони мають надати? Як це виглядає?
-
Да, временное на бумаге, но он остался у меня только на скане, оригинал остался в Украине
-
В сенсі на бумазі? Зазвичай видавали тимчасове посвідчення замість військового квитка. У Вас просто на листку бумаги? Було б добре прикріпити з LEO підтвердження, тобто переклад цього «документу», який Вам видали. Але в будь-якому випадку, чекайте на запит. Раптом пронесе 🤞
-
Пару дней назад пришел мейл , что стади Пермит согласован
-
Сегодня слот не ловите . Завтра ночью начинайте.
-
Скажу вам больше все частные колледжи не могут выдавать PAL сейчас потому что государство в этом году им просто невыделило квоты
-
Дякую усім,хто залишає тут відгук.В певний час шукала тут інформацію і тепер хочу також залишити відгук. 25.01 подача на WP 21.02 (пʼятниця,20:30) запит на military(форма,військовий квиток) Час дали до пʼятниці і то,щоб в пʼятницю вже документи були в ircc Переклад роблю в Україні,так як не могла розібратися,що вони мають на увазі СЕРТИФІКОВАНИЙ,вирішую робити нотаріально завірений(все ж таки це підійде при любих обставинах) У вівторок вечорі надсилаю (квиток(кольоровий скан,переклад,форма imm5546,Loe) Ось тут уважно,читала в групі,що були випадки,коли люди просто завантажували,але не відправляли документи(через це відмова),після завантаження,тиснути next,підпис форми та погодження,потім transmitted!!!!! 4.03 лист,що вони прийняли документи 6.03 лист,що біометрія valid 8.03 статус змінився і номер нового WP Продовжили на 3 роки П.С. Служив
-
Добрый день всем! Помогите пожалуйста. Я подавал заявку на продление VISITOR REСORD (СUAET) для ребенка онлайн через onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca Сегодня моя заявка на ребенка была одобренна - статус "Your document is valid." Мы сейчас находимся с супругой и ребенком в Европе. Планируем лететь в Канаду. У меня и супруги WORK PERMIT на руках, а у ребенка ничего нет - старый VISITOR REСORD (СUAET) закончился а новый только онлайн. При въезде на территорию Канады нам в аэропорту выдадут VISITOR REСORD (CUAET) на бумаге или как это вообще происходит? Не могу понять. Пожалуйста подскажите что бы я не ошибся.
-
Привіт шукаю викладача з Англійської і підготовка до CELPIP, підкажіть де можна знайти. І яка ціна за 1 год.
-
Яку форму?