PR CUAET
-
Да, временное на бумаге, но он остался у меня только на скане, оригинал остался в Украине
-
В сенсі на бумазі? Зазвичай видавали тимчасове посвідчення замість військового квитка. У Вас просто на листку бумаги? Було б добре прикріпити з LEO підтвердження, тобто переклад цього «документу», який Вам видали. Але в будь-якому випадку, чекайте на запит. Раптом пронесе 🤞
-
Пару дней назад пришел мейл , что стади Пермит согласован
-
Сегодня слот не ловите . Завтра ночью начинайте.
-
Скажу вам больше все частные колледжи не могут выдавать PAL сейчас потому что государство в этом году им просто невыделило квоты
-
Дякую усім,хто залишає тут відгук.В певний час шукала тут інформацію і тепер хочу також залишити відгук. 25.01 подача на WP 21.02 (пʼятниця,20:30) запит на military(форма,військовий квиток) Час дали до пʼятниці і то,щоб в пʼятницю вже документи були в ircc Переклад роблю в Україні,так як не могла розібратися,що вони мають на увазі СЕРТИФІКОВАНИЙ,вирішую робити нотаріально завірений(все ж таки це підійде при любих обставинах) У вівторок вечорі надсилаю (квиток(кольоровий скан,переклад,форма imm5546,Loe) Ось тут уважно,читала в групі,що були випадки,коли люди просто завантажували,але не відправляли документи(через це відмова),після завантаження,тиснути next,підпис форми та погодження,потім transmitted!!!!! 4.03 лист,що вони прийняли документи 6.03 лист,що біометрія valid 8.03 статус змінився і номер нового WP Продовжили на 3 роки П.С. Служив
-
Добрый день всем! Помогите пожалуйста. Я подавал заявку на продление VISITOR REСORD (СUAET) для ребенка онлайн через onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca Сегодня моя заявка на ребенка была одобренна - статус "Your document is valid." Мы сейчас находимся с супругой и ребенком в Европе. Планируем лететь в Канаду. У меня и супруги WORK PERMIT на руках, а у ребенка ничего нет - старый VISITOR REСORD (СUAET) закончился а новый только онлайн. При въезде на территорию Канады нам в аэропорту выдадут VISITOR REСORD (CUAET) на бумаге или как это вообще происходит? Не могу понять. Пожалуйста подскажите что бы я не ошибся.
-
Привіт шукаю викладача з Англійської і підготовка до CELPIP, підкажіть де можна знайти. І яка ціна за 1 год.
-
Яку форму?
-
Питання, чи можу я списати на робочі витрати куплений планшет через fairstone ?(кредит) - маю ресіт bestbuy