PR CUAET
-
Добрый день всем! Помогите пожалуйста. Я подавал заявку на продление VISITOR REСORD (СUAET) для ребенка онлайн через onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca Сегодня моя заявка на ребенка была одобренна - статус "Your document is valid." Мы сейчас находимся с супругой и ребенком в Европе. Планируем лететь в Канаду. У меня и супруги WORK PERMIT на руках, а у ребенка ничего нет - старый VISITOR REСORD (СUAET) закончился а новый только онлайн. При въезде на территорию Канады нам в аэропорту выдадут VISITOR REСORD (CUAET) на бумаге или как это вообще происходит? Не могу понять. Пожалуйста подскажите что бы я не ошибся.
-
Привіт шукаю викладача з Англійської і підготовка до CELPIP, підкажіть де можна знайти. І яка ціна за 1 год.
-
Яку форму?
-
Питання, чи можу я списати на робочі витрати куплений планшет через fairstone ?(кредит) - маю ресіт bestbuy
-
canada.mfa.gov.ua/storage/app/sites/19/uploaded-files/anketa-zapys2.doc
-
Можна або переробити декларацію або CRA сам перерахує
-
Так
-
Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, можливо хтось мав схожий випадок. Якщо дитина від попереднього шлюбу то має бути дозвіл від батька на іміграцію. Це має бути документ від ураїнського юриста, чи батько має підписати якусь спеціальну канадську форму?
-
В вашому онлайн кабінеті з CRA буде ця форма, не обов’язково її чекати. Зазвичай мають надіслати вам не пізніше 28 лютого. Її обов’язково треба додавати при подачі декларації