PR CUAET
-
Спасибо
-
Гуманітарну дітям при живих нормальних батьках в Україні може бути дуже складно отримати. Адже найближчі, найдорожчі люди саме в Україні. І ці діти ще неповнолітні й потребують батьківської опіки. Тобто, BOI, ймовірно, саме в Україні Я не адвокат/не консультант, тож лише висловила свою думку
-
Замість контракта можна використати job offer, простіше я швидше , просто вказавши в ньому що вас приймають на постійну позицію Останнє нас не стосується , так як наш OWP по CUAET , є виключенням для цього
-
Я все написав в повідомленні вище - cibc
-
В мене саме так
-
Доброго дня.В якому рядку декларації вказувати Українську пенсію за 2024 рік? Податковий резидент Канади з 2023 року. Дякую.
-
Доброго дня, зараз буду відміняти 2 слоти до посольства в Отаві. Кому потрібно перевіряйте.
-
Привіт. Підкажіть, для Порталу 2 достатньо діджитал фото чи треба роздрукувати зі штампом?
-
Добрый день! Если муж работал один месяц как субконтрактор или это селф имплойд я не знаю точно но за него таксы не платили, как это указывать ? Как селф имплойд ? Сколько будет стоить в этом случае помощь в оформлении налогов ? Британская Колумбия , 2 чел
-
Дуже дякую!
-
Диджитал
-
Оуууу дякую