PR CUAET
-
Добрий день. Треба засвідчити договір займу між двома громадянами України по українських паспортах. Не по загран! Порадьте, будь ласка, чи можно зробити це в консульстві Торонто? І якщо можно, то яку послугу обрати в переліку "консульські дія"?
-
Ех, дякую)
-
Добрий день підкажіть будь ласка може хтось знає: Це сьогодні такая помилка у них на сайті WealthSimple, чи це помилка повʼязана з тим що подаю декларацію перший раз і нема сенсу чекати поки помилка зникне та треба друкувати ті 45 аркушів і відправляти поштою тільки?
-
Моєму сину у жовтні виповнилось 19 років.Він ще навчається в школі і я одинока мама .Чи можна включити його, як утриманець в декларацію за 2024 рік?
-
Не знаю, чи писали тут. Wise.com - гарний спосіб переказати гроші і конвертувати в процесі. Я не переказував з України, але в Україну свого часу відправляв - відправляв швейцарські франки, люди отримували гривні. Коли перебрався в Канаду, то переказав швейцарські франки з переводом в канадські долари. Втрати на переказі та конвертації порівняно з курсом в Гуглі були менше відсотка.
-
Моєму сину у жовтні виповнилось 19 років.Він ще навчається в школі і я одинока мама .Чи можна включити його, як утриманець в декларацію за 2024 рік?Його дохід був нульовим?
-
Ще більш дешевий варіант - interactive brokers. У них є торгівля валютами (форекс), яким можна скористатись як конвертацією, хоча interactive brokers таке використання і не люблять, можуть попередити, що при продовженні закриють обліковий запис. Сам не пробував. Але там втрати повинні бути ще нижчі, ніж з Wise. Хоча й процедура більш складна.
-
Дякую
-
Є випадки в чаті очікування біля 6 міс. А так як кому повезе.
-
Утриманець для податкових цілей до 18 років
-
відповідь він не утриманець вже для податкових цілей
-
Не права))) зайдите на сайт и конкретно покажите мне где могут обучаться интернациональные студенты этому