PR CUAET
-
Спасибо, а дату от начала обучения по сегодня? Или по желаемые даты нового пермита?
-
Як self-employed. З першою декларацією можливо що Netfile не прийме, і доведеться роздрукувати в надіслати поштою.
-
Включно?
-
На етапі pre-ItАтак, на етапі post-ItA лише через офіцера
-
Так де запрашивает Employment. Что там можно написать для ребенка? Спасибо большое за ответы
-
на 31 грудня йому повинно бути 18 .
-
Тоже сейчас заполняю, нет конкретных видео
-
Доброго, тут про вирахування з оподаткованого доходу . Тобто ви заявляєте що так роботодавець утримав ці суми , але це нормально заявити також щоб воно зменшило ваш оподаткований дохід. Це ніяк не пов'язано в даному випадку про зняття грошей з аккаунту .
-
Добрий вечір, а 255 доларів за продовження work permit я можу платити і українською картою? Чи краще канадською?
-
Есть такое видео, но там не так много инфы
-
youtu.be/cAk8RAiWmvs?si=XMxy5X4PWUYCMw-L&sfnsn=mo
-
Тобто я розумію, якщо йому було більше частини року 18, два місяці 19 то його вже не можна включити?
-
Привіт усім. В мене є питання. Я селфемплойер. Чи потрібно заповняти форму busauto якщо мене підвозив на роботу чоловік? Чи достатньо кілометри помножити на 0.70 і вписати суму в T2125 в Fuel costs( типу я платила йому як амортизацию)?
-
Да и они не выдают PAL.
-
Так, але я чомусь не можу там знайти, тому й запитала. Дайте, посилання, будь ласка!