PR CUAET
-
Есть такое видео, но там не так много инфы
-
youtu.be/cAk8RAiWmvs?si=XMxy5X4PWUYCMw-L&sfnsn=mo
-
Тобто я розумію, якщо йому було більше частини року 18, два місяці 19 то його вже не можна включити?
-
Привіт усім. В мене є питання. Я селфемплойер. Чи потрібно заповняти форму busauto якщо мене підвозив на роботу чоловік? Чи достатньо кілометри помножити на 0.70 і вписати суму в T2125 в Fuel costs( типу я платила йому як амортизацию)?
-
Да и они не выдают PAL.
-
Так, але я чомусь не можу там знайти, тому й запитала. Дайте, посилання, будь ласка!
-
Сайт консульства ➡️консульські послуги➡️паспортні дії ➡️оформлення закордонного паспорту ➡️ кур’єрська доставка паспорту оформленого в консульстві
-
ні, так не можна. Але ви в принципі можете показати як транспортні витрати які ви наче сплатили чоловік , але чоловік має показати це в своїх доходах також.
-
Добртй вечір, ми на етапі тільки продовження візи. В мами wp до 2027 року, а віза до кінця 2025. Подаємось з Канади. Wp продовжують спочатку, так як він дає можливість продовжити візу. Тільки wp не достатрьо для поїздок в Канаду
-
Дякую, ми не знімали з аккаунта. Це за 24р та ми б хотіли такс ретерн від цієї суми (мінус штраф звичайно)
-
Доброго дня. Я подала документи на продовження ворк перміту. Чи можу я виїхати з Канади на 2 тижні підчас розгляду моїх доуюкументів? Це питання виникло бо я отримала від них листа і там сказано що: ...You must continue to respect all employer, occupation and location conditions and restrictions listed on your present work permit until a decision is made on your application. This extended period of work is authorized as per paragraph 186(u) of the IRPR (Immigration and Refugee Protection Regulations) until a decision is made. If you leave Canada before a decision is made on your application, you will no longer be authorized to continue working. Останнє речення це як? Відпустка відміняється? Підкажіть будь ласка.