PR CUAET
-
Підкажіть хтось, чи можна податися на подовження візи (ВП вже подовжили) з України?
-
Вчорашній update по нашій аплікації (батьки, вік 65+): 16.11.23 - Application submitted 26.01.24 - AOR і запит на біометрію. Біометрію здали відразу. 27.08.24 - Eligibility + запит документів (military, financial, medical лише на 1 заявника з двох). Стосовно фінансів пояснили, що обидва заявники не працюють в Канаді, я їм допомагаю з витратами, а також вони отримують фінансову допомогу через онтарійську програму ODSP. 12.09.24 - медицину зараховано. 07.03.25 - Portal 1
-
Манітоба
-
Дуже дякую
-
t.me/prcuaet/19036/503051
-
t.me/prcuaet/19036/515687
-
Підкажіть, будь ласка, Коли подаю заявку на продовження work permit, у таблиці, де про роботодавців є лише три колонки, як додати ще одне місце роботи?
-
Не вказуються реальні роботодавці. Треба і адресу роботодавця і назву роботодавця і так далі вказувати UKRAINE 2022. Заповнював для своєї сім'ї дві аплікації за цією інструкцією, обидва ворк перміти були отримані. youtu.be/aHHQF3n14GY?feature=shared
-
в свободный слот
-
Дуже дякую. А де прикріплювати? В кінці десь ставити?
-
Це ж не income tax. А СРР з тієї суми - то зовсім небагато буде. Менше $200 навіть
-
Доброго вечора! Чи може хто порадити кваліфікованого бухгалтера чи організацію для подачі податкових декларацій? Бажано територіально Монреаль, ідеально - Лонгьой Дуже дякую 🙏 !!!
-
Ворк перміт - лише з однієї сторони. З другої там немає нічого
-
База одна. Просто за любу опцію треба платити, це наповнення бюджету IRCC. Чому не скористатись?
-
Дуже дякую, але в мене, виходить, три досвіди роботи в Канаді, тому всі місця зайняті (тому що там тільки три колонки) а треба ж українські написати.
-
Народ,привіт. Після того, як відповіли на P1, чи приходить якесь підтвердження,що вони отримали листа, конфірмейшн? У мене вже фобія після мого випадку
-
Дякую. Думаю чи треба телефонувати і питати чи отримали чи ні. Бо я так тричі свідоцтво відправляла і вони його не бачили
-
Трохи більш будь ласка
-
вебформа
-
Ні. Після P2 лиш
12 Jan 2024, 17:45
453341/458890
4 minutes ago