PR CUAET
-
Добрий вечір. Допоможіть розібратися. Подались на ПР в серпні 2023. В жовтні прийшов апрув Ин принципл. Здали вже все, що можливо. Тепер тиша. Я пробую перевірити статус на сайті - взагалі не знаходить мою заявку. Адвокат каже, що там бардак, і це норма. Як зрозуміти , що відбувається у нас?
-
Скажиіть будь ласка, коли відповідаю на запитання для сина 8 років, Are you giving someone access to your application? Чи відповідати ні? Бо якщо так, то підтягується форма imm5476, use of representative.
-
Подаю не вперше свою декларацію, але вперше через W. В тому році подавала через бухгалтера і кошти прийшли на картку. Що і де саме потрібно відмітити в W щоб також кошти зайшли на рахунок? Функцію Автозаповнення вказала. Код доступу до NETFILE з попередньої декларації внесла.
-
Ні, не маю. Так у вас же її не запрошує? Я так зрозуміла, що вона не потрібна?
-
Добре, дякую ☺️
-
Після відповідей на запитання система запрошує такі документи, чи це правильно?
-
Це я вам писала. Що ви як відповідаєте на питання від лиця дитини чи він дає доступ, то треба відповідати ні. Я так зрозуміла після відповіді Elena
-
Доброго вечора Я отримала новий ворк перміт Які мої дії? Треба міняти сін номер і роботодавцю дати і все? І якщо я ще немаю оригіналу на руках а тільки елеутронне підтвердження я зможу новий сін зробити?