PR CUAET
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-23-106
-
/rules
-
Як зрозуміти який це етап? Після questioners я загрузила свої документи.
-
🔴🔴🔴 Доброго суботнього вечора, спільното! В цій гілці ми всі обговорюємо одну тему - Ukrainian family reunification pathway і все що з ним повʼязано‼️ Все решта, будь ласка, пишіть в релевантні гілки чи гілку General чи Flood, якщо релевантної гілки не існує. Також нагадую OJ і іншим шановним учасникам що в нас є топік Біометрія За порушення правила #7 та #8 бот буде надавати функції 1/3, на третій функція супроводжується mutом на 30 днів. Відповідальність лежить на Ваших плечах, тому, будь ласка, давайте свідомо підходити до спілкування в чаті. Дякуємо за співпрацю. З найкращими, Адміністрація чату 🔴🔴🔴
-
Вітаю, чи працює ще ел.черга? Стою з 23 грудня 2024. Тиша
-
А чи можу я зробити сін без паперового ворк перміту?
-
Ні. Кожен дорослий з 18-ти років повинен сам на себе робити запис в консульство/посольство. Тільки батьки для своїх дітей можуть зі свого особистого кабінету ловити слот, поклавши галочку біля пункту "для дитини/підопічного". Або, якщо людина доросла недієздатна і є про це підтверджуючі документи, то тоді для неї робить запис її офіційний опікун (чи як то правильно називається) зі свого особистого кабінету, поклавши галочку біля пункту "для підопічного".
-
Якщо я натисну Continue чи буде в мене можливість щось поміняти потім?
-
Дякую, зараз спробую) Та будемо чекати)
-
Так, continue це не submitting