PR CUAET
-
Як зрозуміти який це етап? Після questioners я загрузила свої документи.
-
🔴🔴🔴 Доброго суботнього вечора, спільното! В цій гілці ми всі обговорюємо одну тему - Ukrainian family reunification pathway і все що з ним повʼязано‼️ Все решта, будь ласка, пишіть в релевантні гілки чи гілку General чи Flood, якщо релевантної гілки не існує. Також нагадую OJ і іншим шановним учасникам що в нас є топік Біометрія За порушення правила #7 та #8 бот буде надавати функції 1/3, на третій функція супроводжується mutом на 30 днів. Відповідальність лежить на Ваших плечах, тому, будь ласка, давайте свідомо підходити до спілкування в чаті. Дякуємо за співпрацю. З найкращими, Адміністрація чату 🔴🔴🔴
-
Вітаю, чи працює ще ел.черга? Стою з 23 грудня 2024. Тиша
-
А чи можу я зробити сін без паперового ворк перміту?
-
Ні. Кожен дорослий з 18-ти років повинен сам на себе робити запис в консульство/посольство. Тільки батьки для своїх дітей можуть зі свого особистого кабінету ловити слот, поклавши галочку біля пункту "для дитини/підопічного". Або, якщо людина доросла недієздатна і є про це підтверджуючі документи, то тоді для неї робить запис її офіційний опікун (чи як то правильно називається) зі свого особистого кабінету, поклавши галочку біля пункту "для підопічного".
-
Якщо я натисну Continue чи буде в мене можливість щось поміняти потім?
-
Дякую, зараз спробую) Та будемо чекати)
-
Так, continue це не submitting
-
Отримали WP без позначки куает, що робити,,,? Як виправити це? Без цією позначки не дають охіп....
-
Якщо документи, то значити ви робите подачу після invitation to apply ?
-
Доброго вечора. Мої батьки розлучені. Батько імігрував до Канади 20 років тому з новою дружиною і трьома синами. Вперше я відкривала гостьову візу в Канаду в 2009 році. Все було ок, побула 2 місяці і повернулась додому. Через кілька років (десь в 2013) я подалась на PR через family sponsorship (чи якось так). Батько і його сімʼя були у PR статусі. Мені відмовили, аргументуючи тим, що коли батько імігрував - він не вказав в аплікації, що в нього від Україні залишається донька від першого шлюбу. Після того я ще кілька разів підряд отримувала відмови у гостьових візах. Але в 2015 відкрили. А потім і в 2019 відкрили. І от зараз я тут, вже зі своїм чоловіком та маленьким сином, подались на PR under Family Reunification Program. І от мучить мене і не дає спокійно спати те, що можуть відмовити знову і знову саме через цю його «помилку». То ж в мене питання, чи можуть просто сходу відмовити, чи можуть попросити пояснити? Чи у разі відмови є зміст це якось оскаржувати? Буду вдячна за будь-які відповіді