PR CUAET
-
Вам успіхів. Я сьогодні вже відстрілялася. Побачу згодом
-
Сама так і є , без Резерв+ в е-consul, не дає можливості записатись на візит до Консульства 🤷♀️
-
Доброго вечора! Мене звати Оксана. Я викладаю англійську 14 років, маю досвід роботи в мовних школах, на навчальних платформах (в Польщі і Канаді) і в приватному університеті в Польщі. В Канаді пройшла підготовку і отримала сертифікат TESOL, а також сертифікат CELPIP інструктора Level 1 and Level 2. Знаю багато стратегій, якими із задоволенням поділюся. Допомагаю іммігрантам в Канаді з різних країн здати CELPIP. Маю гарну програму підготовки. Індивідуальне заняття коштує 20 CAD за годину. Також набираю групи студентів на підготовку до CELPIP. Якщо в групі 2 людини - 15 CAD за заняття з одного, 4 людини - 10 CAD. Підручники і додаткові матеріали - в подарунок. Пробне заняття 30 хвилин - безкоштовне! Яащо Вас зацікавить, напишіть свою електронну адресу в телеграм або на мій номер телефону +1 587 731 3383. Я Вам скину посилання на пробний урок.
-
Не знаю. Кажуть, що ні
-
Ну получается я за последние 18 отработала 6, а потом вышла в матернити лив
-
Подскажите, а как вообще АИП приходит? В смысле как информируют аппликанта что его заявка одобрена. Приходит сообщение на эл. адрес? А если через консультанта подавался значит приходит ему на почту? Или нужно самому мониторить и заказывать АТИПы?
-
А якщо є вже новий ворк перміт до 28 року а старий ще до 26 то цей старий ще дійсний? І чи можна щераз буде податись в 2026 році щод продовжили ще на рік?
-
Доброго потрібно допомога у кого була схожа ситуація Зараз у мене є головне питання, яке ввело мене в ступор. Як і всі інші, я маю Work Permit з обмеженнями. Ми не знімали ці обмеження, оскільки після приїзду я брала участь у різних онлайн-зустрічах для українців із юристами. Я особисто запитувала, чи можу індивідуально викладати уроки музики дітям вдома та чи можу відкрити організацію дитячих свят, виконуючи роль організатора. Мені відповіли, що якщо я не пов’язана з офіційними дитячими садками та школами, то це дозволено. Ми приїхали за гуманітарною програмою. Зараз займаємося всіма питаннями, пов’язаними з податками, і я нарешті щаслива, що можу офіційно показати свій заробіток. І раптом мені кажуть: «Ти не маєш права так працювати, бо у тебе є обмеження». Я в розгубленості й не розумію, як так сталося. Навіщо я слухала ті зустрічі та