PR CUAET
-
Это вообще не связано, мы ещё и AOR не получили, но маму перевели на odsp. Я прислала им просто первононачальное письмо, что мол мы получили вашу заявку на пр.
-
Писали несколько дней назад,что получили WP в аэропорту.Необходимо только письмо одобрение на WP
-
Спасибо. А скажите, как долго у вас заняло перевестись на odsp?
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-23-106
-
Пізно) вже почала переживати) Але дякую за підтримку. В мене вже просто раніше буда відмова у PR, коли мені було 22 і батько виступав спонсором. От власне так ми і дізнались, що мене не було «в списку» його дітей. Я звичайно вказала про цю відмову в аплікації, але місця не було, щоб розписати про причину. LoE здається там не подавала. І тепер думаю, чи діяти проактивно, не чекати відмови і просити батька написати LoE, чи просто чекати
-
Я отримала новий ворк перміт. Підкажіть, будь ласка, як оновити SIN онлайн?
-
1. Спочатку треба дійсно розібратися з можна/неможна. Тобто зняти обмеження якщо треба і подивитися, що там з доходами. Як сказали вище, це в інших гілках підкажуть. Або ще краще, взяти професійну консультацію. 2. Залежно від того, що там вирішиться з ворк пермітом та податками написати LOE (letter of explanation), де пояснити, чого так сталося і додати до гуманітарної програми.