PR CUAET
-
Я отримала новий ворк перміт. Підкажіть, будь ласка, як оновити SIN онлайн?
-
1. Спочатку треба дійсно розібратися з можна/неможна. Тобто зняти обмеження якщо треба і подивитися, що там з доходами. Як сказали вище, це в інших гілках підкажуть. Або ще краще, взяти професійну консультацію. 2. Залежно від того, що там вирішиться з ворк пермітом та податками написати LOE (letter of explanation), де пояснити, чого так сталося і додати до гуманітарної програми.
-
Друзі привіт, нагадую про наші послуги для українців в Канаді🇨🇦🇺🇦 ➡️В нас ви можете замовити наступні документи: ✅Довідки про несудимість з України, різних країн Європи і не тільки ✅Подання податкової звітності в Канаді ✅ Довідки з пенсійного фонду та податкової України ✅Внесення в базу МВС старих водійських прав та відновлення втрачених ✅Свідоцтва про народження ✅Свідоцтва про шлюб/неперебування в шлюбі ✅Оформлення розлучень з-за кордону ✅ Оформлення довіреностей для України ✅ Оформлення ідентифікаційного коду ✅ Туристичні візи в Канаду, США та Великобританію. Призначення співбесіди в Посольсві США в Канаді на найближчі дати ✅Переклад документів для PR 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Наш фейсбук www.facebook.com/profile.php?id=100087168673456 Тік ток www.tiktok.com/@margo_grosmeister?_t=ZN-8seWmeQRs1u&_r=1 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Вибачте,а що мається на увазі «не підготовленими « в даному випадку ?
-
Я думаю мали на увазі що без копій.Тому що у Торонто теж так.Приходять на свій час а копій немає.Потім кудись треба бігти,робити копії.
-
Тоді можна виправляти самостійно
-
А ви також подаєтесь перший раз?
-
Дякую!