PR CUAET
-
Друзі привіт, нагадую про наші послуги для українців в Канаді🇨🇦🇺🇦 ➡️В нас ви можете замовити наступні документи: ✅Довідки про несудимість з України, різних країн Європи і не тільки ✅Подання податкової звітності в Канаді ✅ Довідки з пенсійного фонду та податкової України ✅Внесення в базу МВС старих водійських прав та відновлення втрачених ✅Свідоцтва про народження ✅Свідоцтва про шлюб/неперебування в шлюбі ✅Оформлення розлучень з-за кордону ✅ Оформлення довіреностей для України ✅ Оформлення ідентифікаційного коду ✅ Туристичні візи в Канаду, США та Великобританію. Призначення співбесіди в Посольсві США в Канаді на найближчі дати ✅Переклад документів для PR 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Наш фейсбук www.facebook.com/profile.php?id=100087168673456 Тік ток www.tiktok.com/@margo_grosmeister?_t=ZN-8seWmeQRs1u&_r=1 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Вибачте,а що мається на увазі «не підготовленими « в даному випадку ?
-
Я думаю мали на увазі що без копій.Тому що у Торонто теж так.Приходять на свій час а копій немає.Потім кудись треба бігти,робити копії.
-
Тоді можна виправляти самостійно
-
А ви також подаєтесь перший раз?
-
Дякую!
-
Кто подавал недавно на визитор рекорд для ребенка, подскажите как все выглядит после оплаты? У меня случилось что-то очень странное. Я оплатила аппликацию, но она не засабмитилась, по-прежнему висит у меня в аккаунте в списке haven't submitted. На почту ничего не пришло, ни про оплату, ни о чем Деньги с карты снялись, транзакция прошла. Зайти в аппликацию больше не дает
-
Зрозуміла, дякую!🙏
-
Треба зазначати як business income
-
Доброго всім дня! Будь- ласка поділіться time line на WP хто подавався сімейними заявками
-
Хтось переводив гроші з RRSP в FHSA. В мене ситуація наступна, я оверконтребютив в 2023му подав заявку на трансфер в грудні 2023 гроші прийшли в січні 2024го. На моє прохання не було штрафу, я не клеймив дедакшин на той обєм RRSP що виводив, планував це зробити в цьому році через FHSA. Але той трансфер ніде не враховується, виходить той трансфер вже не вийде подати на рефанд?