PR CUAET
-
Запрошуємо на романтичну комедію «Коли ти вийдеш заміж?» Найгарячіша комедія зими з топовими зірками про мистецтвознавицю Ксенію(Наталія Денисенко), яка прекрасно розуміється на картинах, їй чудово вдається керувати галереєю. Однак вона геть безпомічна коли справи стосуються чоловіків. Її щойно кинув наречений, тож аби прийти до тями дівчина вирушає на море. Випадково їй на очі потрапляє картина Поля Гогена «Коли ти вийдеш заміж?» Розуміння того, що саме вона бачить на власні очі, штовхає Ксенію у вир пригод. Однак вона не єдина, хто усвідомлює цінність справжніх шедеврів. Поруч з веселою та небезпечною Лорою (Антоніна Хижняк) на творіння художників починаєш дивитися інакше. Та й на своє власне життя погляд змінюється також. 🎭 Зірковий каст. У фільмі грають улюблені українські актори: ✔ Наталка Денисенко – у ролі сильної та чарівної Ксенії ✔ Тарас Цимбалюк – харизматичний герой, який змінить її життя ✔ Антоніна Хижняк – вірна подруга, без якої не обійдеться жодна пригода Квитки і розклад сеансів: linktr.ee/filmhivehq
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Доброго. Підкажить будь ласка як ліпше зробити. Віза в паспорті закінчиться у вересні 2025. Маю на руках продовжений WP до 2027. Хочу подати новий паспорт на продовження візи, але збираюсь літом поїхати на 2 тиждея до дому. Якщо подаватися на візу вже зараз, то встигну отримати нову візу до літа ?
-
Мені вибиває відсутній розклад. І що дальше як ловити того слота?
-
Чого далі чекати?
-
Наче з дня подачі і до процесу лендінгу
-
Добрий день. Поможіть зрозуміти на якому я етапі програми .Такий лист прийшов на емейл: Reminder / Rappel Hello, Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) is conducting a short survey to learn about your experience with permanent residence and employment in Canada. You have been selected for this survey because our records show that you became a permanent resident in Canada under a federal economic immigration program between 2021 and 2024. The information collected through this survey will help IRCC to understand newcomer’s experience in Canada, and how newcomers contribute to Canada’s economy and society. Your feedback will be used to improve future programs at IRCC. About the survey: • The survey will remain open until March 17 and take about 10 minutes to complete. • Your participation is voluntary, and your answers will be kept confidential. This means that no one will know if you choose to take the survey or what your answers are. • Your decision to participate or not will not affect any previous or future immigration processes. • IRCC has posted a notice on our website confirming the survey's authenticity. • This survey link is personalized and unique to you – please do not forward this link to others. If you leave the survey before completion, your answers will be saved. You can always return to the survey by clicking on the link provided below. • The survey is available in English and French.
-
добрий день! напишіть нам, будь ласка!😇