PR CUAET
-
НОК той самий, і робота та сама, як і довідка, вірно? Тоді робите середню кількість годин = 18+24+27=69/3=23 Можна докласти ЛоЕ з поясненням прорахунку.
-
За умовами програми ви маєте бути в Канаді на час подачі заявки на продовження. Якщо ж ви на момент подачі перебуваєте за межами Канади та вкажете неправду, у подальшому ваш ворк перміт може бути скасований і можуть виникнути проблеми з подальшим отриманням ПР. Тобто, цей факт обману може бути оцінений як misrepresentation, і ви навіть можете отримати бан. Вказавши правду, що ви перебуваєте за межами Канади, ви не зможете отримати продовження ворк перміту
-
Так, тоді все детально треба розписати в Reference Letter.
-
Досвід, який можна клеймити - ЛИШЕ в межах 10 років. Категоріальна вибірка - робота по необхідному НОК: мінімум 6 місяців за останні 3 роки (не 10). Я сподіваюсь ви це враховуєте.
-
Якщо український досвід- то не варто плутати офіцерів нашими стандартами і самих себе заганяти туди куди не треба :))
-
Дякую!
-
Так, це може бути вихід, щоб не було авто прорахунку по годинам і стандартам Канади
-
Робіть профайл зараз. Стукне рік - бали підвищать автоматично
-
Краще б написали - на повну ставку. В мене від університету був лист , то так і писали, хоча було і ставка, і 1.5 і 1.25 - а якщо в години залізти там 860 на рік, то ж не означає що то парт тайм. Взяти лист в якому напишуть що це була зайнятість повного днч
-
Тоді за останні два роки в мене лише 1700 годин, що заледве тягне на фултайм. Скоріше за все буду чекати поки назбирається рік досвіду в садку (Листопад). Хоч би ці вибірки ще існували на той момент )) Всім гарного настрою!
-
Дякую!☺️
-
А хто скільки чекає на біометрію взагалі)? Оплатили ми при подачі, зараз отримали запит разом з аором, проплатили ще раз 85кад про всяк випадок, а запрошення все нема та нема. Чи то так усі чекають? Біометрія була здана ще 5 років тому, всі кажуть що для ПР нову потрібно. От чекаємо та щось сумнівно вже, чи ще чекати чи вже самим йти кудись здати ту біо.
-
Наша програма ,яка почала діяти 24 жовтня 2024року.Ну що,чекати пластикову картку?
-
Якщо вона не здасть хоча б на 7 то не мучте і не тратьте гроші на тест. Тест партнера необовʼязково
-
Власне цього я не бачив, дуже дякую! Значить за 2 місяці буду змінювати профіль. Там же є така можливість? Ну, якщо вже зберіг усе й продовжив. Бо ще дружині евалюацію треба робити і, можливо, мову здаватиме (мова ж не обовязково, якщо низький рівень 3-4?)
-
Пишуть, що так) але це та програма, по якій Ви подавались?