PR CUAET
-
Дякую. А якщо робити після повернення?
-
Пише що юридична особа може заповнити всі поля а я фізична особа
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Якщо чоловік трак драйвер, працює в Канаді за цією спеціальністю з середини березня 2023 року, чи можемо ми подаватися по Federal Skilled Worker Program (Express Entry)? Або ж по Атлантичній більш легше? Хто з водіїв має досвід у цьому ,поділіться інформацією будь-ласка .
-
Друзі! Маю до вас прохання! Я, інші волонтери (модератори) та шановні міграційні консультанти щоденно витрачають свій час тут, щоб полегшити отримання PR для вас. Потрібно: - розказати своїм знайомим (КОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО) про наш чат, а краще їх добавити сюда. - розказати в інших групах TELEGRAM/Facebook/TikTok/Instagram. Адже більше тут участників - більше досвіду і користної інформації для усіх нас. Будь-ласка прямо зараз кожен напишіть один пост повідомлення. Тільки не відкладайте, бо потім забудите.
-
я вписував всі нулі, все одно не проходить
-
Перевірте що ви вставили. Тут банки тупі дуже. Скоріше за все у вас вставився не весь номер рахунку. У мене RBC просто одрізав останні нулі. Коли дописав руками, стало все норм
-
Підкажіть,будь ласка, які документи треба від роботодавця для подачі на номінацію?
-
Банк який обирали?
-
А банк? В мене RBC тікишо відправив
-
-
Друзі, при заповненні форми IMM5709 при зміні на стаді перміт дитині, що ви вказували у розділі про роботу: висвічує помилку бо не вказано період праці. А дитина щє не працювала жодного дня. Як позбавитися цього питання
-
Дійсно є така послуга на сайті, але однією з умов є набуття громадянства іншої держави (наприклад, Канади) - потрібен документ, що засвідчує громадянство іншої країни
-
NBPLPLPW
-
Там Find bank і за отим BIC кодом самий перший, той що співпадає