PR CUAET
-
Теоритично так, практично не знаю як ваш роботода надасть документи і підтвердить досвід, якщо ви в Канаді працюєте нелегально
-
Вітаю всіх , подалися сімʼєю по цій програмі вже 8 місяців назад і теж очікуємо документи і плануємо переїзд в іншу провінцію , хочу для себе ще раз уточнити : по цій програмі дійсно можна переїзджати в іншу провінцію?!? Дякую
-
У нас уже 334 дня проверка. Интересно, 21 месяц это сроки без углубленных проверок? То есть нам рассчитывать на более длительный срок?
-
Так, соuntdowns
-
Или может есть тут такие кто переехал в другую провинцию и уже получил по этой программе PR , дайте знать пожалуйста
-
Чому у кабінеті де залінкована аплікація на pr підтягнулась стара біометрія ?
-
-
Навіть якщо український - ви його маєте довести документально, якщо клеймите бали. А це Reference Letter згідно з вимогами IRCC, виданий роботодавцем та paystubs / bank statements. Якщо можете це надати і це реальні документи- можете клеймити бали
-
Підкажіть, будь-ласка. А якщо донька вже не dependant, вже 22, то мені потрібно їй створювати окремий аккаунт в Wealthsimple? Чи можна добавити в своєму, як dependant, і внести всі дані по T4, а програма ж бачить, скільки років. Я чому питаю, бо в попередньому році подавались з бухгалтером і у нас була сімейна Family Summary на всіх членів сім'ї.