PR CUAET
-
Все привет ! Подскажите развелась с мужем , я главный апликант , где нужно добавить свидетельство о разводе в GCKey ?
-
Дякую за відповідь:) Зроблю окремий акаунт. Я не знаю, як технічно вносив у програму попередній бухгалтер, тому і намагаюсь розібратись. У кожного члена сім'ї є окрема клієнт-копія по поданій декларації, у кожного є Summary відповідно, але в моїй конкретно є ще і Family Summary, де присутня старша донька. Тому і виникло питання, чи могла вона попасти в Family Summary, якщо на неї створювався окремий акаунт. Чи її внесли все ж таки як dependant.
-
Так, прийшов. Я оплатив та відіслав квитанцію через web form
-
Вітаю, підскажіть будь ласка. Живу разом з сестрою та її сімʼєю. Скидуємось на оренду житла, виходить кожен місяць я їй відправляю e-transfer. А з її рахунку вже списують оренду. Чи потрібно ці доходи якось записувати в декларацію?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка інформацію с приводу подачі на TRP. Коли я маю право подаватися на TRP, перед тим як закінчиться OWP, і які документи для цього потрібно, і коли після подачі на TRP я зможу податися на OWP? Підкажіть будь ласка хто з цим реально стикався
-
Ви обрали не ту консульську послугу. Вам потрібно обрати "оформлення закордонного паспорта", якщо хочете зробити новий. Якщо ж хочете продовжити існуючий, то для цього не потрібно ловити слот. В системі ця послуга є в переліку, але вона не активна, тому таке пише. Це в майбутньому планували ввести.
-
Ні, бо це не є доходом.