PR CUAET
-
Вітаю, підскажіть будь ласка. Живу разом з сестрою та її сімʼєю. Скидуємось на оренду житла, виходить кожен місяць я їй відправляю e-transfer. А з її рахунку вже списують оренду. Чи потрібно ці доходи якось записувати в декларацію?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка інформацію с приводу подачі на TRP. Коли я маю право подаватися на TRP, перед тим як закінчиться OWP, і які документи для цього потрібно, і коли після подачі на TRP я зможу податися на OWP? Підкажіть будь ласка хто з цим реально стикався
-
Ви обрали не ту консульську послугу. Вам потрібно обрати "оформлення закордонного паспорта", якщо хочете зробити новий. Якщо ж хочете продовжити існуючий, то для цього не потрібно ловити слот. В системі ця послуга є в переліку, але вона не активна, тому таке пише. Це в майбутньому планували ввести.
-
Ні, бо це не є доходом.
-
А вам запит прийшов на здачу біометріі?
-
Тобто він не став податковим резидентом Канади , але якщо він мав дохід за межами Канади то ви маєте це вказати, та клейміти різницю 15705 мінус те що він заробив outside of Canada
-
Теж місяць тому дослали чек поки без відповіді
-
Також, для спрощення процесу можна зробити кілька переказів - сумою менше ніж 10 000 CAD на добу. Загалом без підтвердження походження коштів можемо переказувати не більше 20 000 USD (тобто до 30 000 CAD) на місяць, але не більше 6500-6600 (тобто до 10 000 CAD) на добу на 1 людину.
-
Досилали через веб форму