PR CUAET
-
Доброго дня. Маємо квартиру за межами Канади, що здається в оренду. Вартість житла більша 100тис Кан.дол. Дохід від здачі мізерний, але його потрібно показати. Як саме його розраховувати, враховуючи питання подвійного оподаткування? Може у когось подібна ситуація. За форму т1135 читала
-
Вітаю. Підкажіть, будь-ласка, які нюанси при подачі документів на продовження візи по Cuaet на основі ще діючого WP та візи (отримали 2023року, 2024р замінили паспорт на новий), якщо людина знаходиться в Україні.
-
З цього роблю висновок що ви не оплатили біометрію при подачі!!! Процесінг фі $570+ картка $515 разом 🟰 1085. А саму біометрію треба було ще обрати 85. Цьої суми у вас не було раніше. Тому ви отримали запит на оплату біо
-
User Sandigul has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ви праві. Biometrics collection Bring the following with you to your appointment: • your Biometrics Instruction Letter • the passport or travel document used in your application Відмінив апроінтемнт. Буду чекати BIL
-
Тепер немає таких днів, рандомно
-
Так, дякую, вибирав все що було на сплату, біо якось не помітив((
-
Дякую! Буду тоді чекати
-
Так, подали документи у вересні 2024
-
Ні. Я вам розписала вище як мало бути у вашому випадку. Тобто 1085+85 Там потрібно було обрати ще опцію біометрії. Тепер тільки доведеться чекати поки отримаєте BIL
-
Тепер вам чекати до півроку на біо, такі реалії
-
Вересень 2024? Зараз розглядають квітень 2024
-
Чек на 1085, здалося що 85 це і є сплата біо
-
Щоб знати точно чи ви заплатили раніше подивіться у ваш чек.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, я отримувала пенсію в Україні в 2024 році. По якому курсу мені треба конвертувати для податкової декларації?
-
Дякую
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, я не сплатила за картку при подачі, можу я зробити оплату коли отримаю Рortal 2, чи треба раніше?
-
Вітаю, якщо вам потрібна довідка про несудиміть, напишіть мені, зробимо за 2 тижні та вишлемо вам в Канаду
-
тобто, минула віза вже недійсна, поки не прибудеш до кінця терміну в Канаду і тоді краще буде подаватись?
-
В цьому випадку ви маєте право клеймити spousal amount тільки якщо ви утримували його (наприклад перераховували гроші на утримання) і вказавши його net income
12 Jan 2024, 17:45
453802/458806
less than a minute ago