PR CUAET
-
Від імені Олени , яка проживає в Калгарі з синочком і хворіє раком, висловлюю подяку @haven_language_program та @prcuaetua за перечислені кошти, які їй дуже потрібні для оренди житла.
-
А если вообще не указывать? У меня есть переводы по 20-50 долларов за разовую работу, это тоже указывать?
-
Безкоштовно для українців влаштовувалась онлайн зустріч з юристом Де я брала участь та задавала питання де мені відповіли «тобі не треба робити ,бо обмеження по WP для працівників дитячих садків та шкіл) Тому я логічно подумала «а ну справді так написано» А зараз заявились питання Але вже порадили що краще зробити
-
Haven Language Program - Найкращий спосіб для новоприбулих у Канаді покращити свою англійську! Наш 20-тижневий курс пропонує онлайн-навчання з професійними викладачами та канадськими носіями мови. Haven – це зареєстрована канадська благодійна організація, яка об'єднує понад 8,000 біженців та канадців на своїй платформі. Наша програма включає: 👩💻 2 онлайн-уроки на тиждень: індивідуальні уроки із викладачем та у невеликій групі (4 людини). 🗣️ Розмовну практику з канадськими носіями мови, онлайн або офлайн. 📖 Персоналізовані вправи, які підбирає викладач, враховуючи ваші навчальні потреби. Практика з канадцями є безкоштовною та необмеженою, а заняття з викладачами коштують від $2.50 до $7.50 за урок. Це знижка до 90% від звичайної вартості індивідуальних онлайн-уроків у Канаді! Щоб дізнатися більше та подати заявку на Haven Language Program, переходьте за посиланням. Є питання? Напишіть нам на email: [email protected]
-
t.me/prcuaet/289403/412749
-
Доброго дня. Напишіть, будь ласка, ваші ПІБ в особисті
-
Тут написано : не допускається в сферах догляду за дітьми, тому і питаю який розумний юрист вам це сказав. На жаль, порадити не маю що, оскільки знімала обмеження відразу по приїзду
-
Тобто якщо моєму буде 18 в липні, то ми вже маємо з ним окремо подавати декларації наступного року?
-
доброго дня! чи є тут люди, які розуміються як вирахувати чистий дохід з української довідки про доходи, якщо людина отримує і звичайну з/п, і дохід від підприємницької діяльності? таке враження, що суми дублюються в різних рядках, допоможіть розібратися, будь ласка
-
Да. Вам прийдет письмо с просьбой оплатить.
-
Доброго дня хто знає на який зараз місяць лапають слоти