PR CUAET
-
Дійсно є така послуга на сайті, але однією з умов є набуття громадянства іншої держави (наприклад, Канади) - потрібен документ, що засвідчує громадянство іншої країни
-
Вы можете вернуться в Европу и там пройти комиссию.
-
NBPLPLPW
-
Там Find bank і за отим BIC кодом самий перший, той що співпадає
-
прийшло повідомлення про одобрення WP свекрухи(подача 9-го січня). Строк дії до дати заїзду ,хоча просила з дати подачі))
-
Треба хоть одного спільного parent
-
Так як дитина буде народжена з Канадським громадянством, то це сильно не впливає. Зможете через вебформу повідомити про народження дитини
-
Може щось і придумають. А може ПР до того часу вже будуть по цій програмі видавати. Наразі не передбачено. Що буде через рік складно сказати
-
Можете і те і інше
-
Умови я не можу прочитати.Дякую за інформацію. Дуже була здивована побачиним. Раніше не було такого
-
В любом случае не быстрая процедура. Но хорошо что есть и модно сделать не заезжая в Украину. А то и не выйдешь потом
-
А кто то подтверждал через ВЭС не украинские дипломы, вопрос в чем - там же надо связываться с учебным заведением чтоб они отсылали запечатанный конверт, так вот если они пойдут в отказ, что делать?
-
Їх в нас часто також називають зведені
-
Може малося на увазі half-siblings - це коли є один спільний parent
-
В загальному треба щоб один з батьків був спільним. Але теоретично є різні рідкісні випадки, де навіть некровний сусід може визнаватися батьком, чи депендантом для ПР. Але це в дуже рідкічних та надзвичайних ситуаціях. І то переважно через суди і тд
-
ця програма поки що не передбачає можєливості продовжити ВП
-
Большое спасибо за ответ!
-
Як не дивно вони можуть висилати на адресу консултанта, колега мали такі випадки
-
Тут ви праві. Головне розрізняти всеновлення і одруження батьків. Одне з другого не витікає.
-
еге ж, я його і вибираю. пізніше спробую ще раз, дякую
12 Jan 2024, 17:45
45386/431111
4 minutes ago