PR CUAET
-
Тоді мають отримати. Краще через Торонто
-
Закордонний
-
У мене так. Вже забанили на 24 години. Спробую пізніше. Я ще клікнув нижче на посилання, що є помилка і при переході можна вибрати, що не лінкується аплікація. Чекаю
-
Ну мій сін ще не протермінований. Мені здається, що це не має впливати
-
Заявка ще не розглядалась.
-
Підкажіть будь ласка. Треба продовжити дитячі візітор рекорди на основі мого ворк перміту. Які налаштування треба обрати, щоб документи дали тільки дітям (і щоб платили тільки за дітей)? У мене перміт до 27 року, у дітей візітори до літа 25, паспоти свіжі. Бо я коли робила дитячі візітори минулий раз - мені теж прислали візітор рекорд. Явно я десь помилилася з вибором налаштувань
-
Доброго вечора!Може хтось стикався з тим як можно додати інфо про нові паспорти після того як подали заявку на PR ?В квітні старі паспорти вже протермінуються, тому треба додати нові.Дякую!
-
Це не ноутси. Просто мій таймлайн в екселі
-
Доброго дня! Хто може підказати? Відкрили в минулому році FHSA. Вже отримали стейтмент з банку за минулий рік. Маю питання щодо податкової декларації. Чи треба ще заповнювати Schedule15 чи банк вже відправив усю необхідну інформацію в СРА і я лише маю заповнити такс ретьорн?