PR CUAET
-
Доброго вечора! Допоможіть розібратися, як краще мені діяти. Зараз у процесі наш PR (16 місяців розгляд вже). Син хотів поступати в цьому році в університет. До травня дедлайн подачі заяви. Чи варто зараз подаватися в універ, а потім на стаді перміт, але чи вдасться отримати Provincial attestation letter? І як платити domestic fee? International fee не потягнемо. А там коли буде вчитися і отримає піар статус змінеться і вже точно буде domestic fee. Не хочеться втратити рік можливості вчитися 😪
-
А як на них записатися?
-
Доброго вечора. Чи може хтось порекомендувати репетитора з англійської, бажано нейтів, мені потрібно значно покращити рівень мови для роботи
-
То же самое(
-
те саме і в мене пише
-
А что подтверждает наше eligibility? Получение Pre-arrival letter от IRCC? В трекерах пишется, что eligibility check not started, но в чате писали люди, что у всех так даже после получения портала 2.
-
Мы такое письмо еще не получали 😪
-
Дуже щось замудро, якщо чесно. Звісно це вибір ваш, але раніше я не бачила подібного. Можливо це допоможе офіцеру зрозуміти всі документи, так, а можливо просто займете місце непотрібною інфо