PR CUAET
-
Мы такое письмо еще не получали 😪
-
Дуже щось замудро, якщо чесно. Звісно це вибір ваш, але раніше я не бачила подібного. Можливо це допоможе офіцеру зрозуміти всі документи, так, а можливо просто займете місце непотрібною інфо
-
-
Шукаємо талановитого перукаря! Якщо ви майстер своєї справи та шукаєте роботу, у нас є чудова можливість для вас! Що ми пропонуємо? ✔ Роботу в сучасному салоні у північному Richmond Hill ✔ Гідну оплату: ставка + відсоток з продажів + чайові ✔ Офіційне працевлаштування ✔ Дружню атмосферу та комфортні умови Що потрібно? ✂ Досвід та навички у перукарському мистецтві 🗣 Базова англійська для роботи з клієнтами Зацікавило? Надсилайте резюме або коротку інформацію про себе в direct message!
-
Вітаю. Я приїхала у лютому 24, зараз заповнюю першу декларацію. Не можу визначитися з двома моментами: - мій чоловік знаходиться в Україні, в Канаду не в'їжджав, відповідно SIN не отримував, резидентом не є. Підтримки від мене не потребує, тож переказів на його карту не було. Якщо я вказую його worldwide дохід, то попередній розрахунок у Wealth simple збільшує суму повернення, але пропадає GST/HST виплата (я ні на це, ні на кліматичні окремо ще не подавалася). Чи правильно це та чи можливо в такому випадку не втратити GST/HST виплати? Програма дає можливість поставити галочку щоб не подавати доходи чоловіка. Чи варто це робити? - чи треба вказувати український дохід, який надходив у формі переказу на українську карту від приватної особи (до та після прибуття в Канаду)? Дякую заздалегідь за підказки
-
Доброго вечора! Шукаю репетитора з англійської для здачі Celpip. Групові групи не цікавлять.
-
Добрий вечір, Влада! Так, звичайно, пишу Вам☺️