PR CUAET
-
работы и учеба их не интересует. интересунт только если вы работали на предприятии по изготовлению дальнобойных ракет, если служили в сбу, работали в политической партии или местным депутатом и тд, а учились на кибербезопасности и атомной энергетики и тд. может 3 мес в китае и иране провели. кто его знает, что вы там делали
-
В СБУ не служив. Ніде зовсім не служив. Не состояв в партіях. Вивчав економіку. Ракети не робив, не пускав, ніде по світу не шпіонів. Більше півроку ніде не провів. 😀 Питання саме по Україні: в чоловіка в поданні на Cuaet були вказані одні роботи, в заявці на PR я подала більш схоже на правду, написала пояснювального листа про стрес, відсутність електрики, Простіть нас, рога і тд. Ось тепер думаю, чи можна видихати з цим, чи це ще попереду.
-
Не так давно до мене звернулася людина, яка мало не купила нерухомість з типом власності leasehold, бо вона не хотіла мати свого ріелтора і думала, що краще звернутися до рієлтора продавця, і рієлтор продавця не пояснив, чому ціна така низька і чим цей тип власності відрізняється від freehold (fee simple). А різниця суттєва: у leasehold ви не є власником землі, а лише орендарем на визначений термін (будівля ваша, земля — ні), тоді як у freehold ви маєте повне право власності на землю і будівлю без обмежень щодо терміну. І це все вам обов'язково пояснить хороший рієлтор, який представляє вас, бо рієлтор продавця не зобов'язаний це робити, оскільки він представляє інтереси продавця, а не покупця, і контракт у нього підписаний із продавцем. На щастя, ми з тією жінкою чисто випадково познайомилися на одному дні народженні, і вони почувши, що я є рієлтором, запитали що я думаю про цю нерухомість, яку вони хочуть купити, і коли я їм пояснила деталі, то вони були в шоці від того що почули, тому що для них було важливо бути власниками і землі також, а не тільки будинку. Саме тому важливо мати свого компетентного рієлтора, який зацікавлений у ваших інтересах. Перш ніж вибрати рієлтора, раджу почитати відгуки в Google або в різних групах про рієлтора, погортайте їхні соціальні мережі чи вам там людина імпонує, звʼяжіться і поспілкуйтеся хоча би по телефону, чи ще краще вживу при зустрічі, і, якщо вам буде комфортно з тією людиною, і він зможе відповісти на всі ваші запитання, тоді можете починати співпрацювати. Рієлтор має пояснити вам як весь процес буде відбуватися, які кроки вам потрібно зробити, особливо, якщо ви купуєте в Канаді вперше. Сподіваюся, моя відповідь була корисною. Бажаю вам знайти надійного рієлтора, який допоможе вам знайти найкраще житло! Хай вам щастить 🙏❤️
-
Доброго дня, Оля! Я ліцензований рієлтор в Альберті, працюю в Калгарі та навколишніх містечках, тому відповім вам згідно з правилами цієї провінції, але не можу гарантувати, що в Квебеці ситуація така ж, оскільки в кожній провінції можуть бути свої відмінності. Тому раджу вам звернутися до ліцензованого рієлтора у вашій провінції, щоб уточнити, чи є якісь відмінності. Якщо ми говоримо про купівлю житла, то, звісно, ви не зобов'язані одразу підписувати контракт з рієлтором. Ви можете спочатку зустрітися на консультацію, переглянути варіанти нерухомості і зрозуміти, чи вам комфортно працювати з цією людиною, чи ви їй довіряєте, чи вона дає фахові поради, чи знаходить на вас час, чи просто намагається продати вам абищо і якнайшвидше. Однак на етапі, коли ви вирішите подати офер (тобто запропонувати продавцю підписати офіційний договір на купівлю житла), рієлтор не зможе подати офер без підписаної попередньо угоди між вами та рієлтором. Відповідно до законодавства, щоб рієлтор міг діяти від імені клієнта, вести переговори, готувати необхідні документи та подавати офери, повинна бути укладена відповідна угода, яка визначає обов'язки рієлтора та клієнта. Без підписаного договору рієлтор не має юридичного права представляти інтереси клієнта чи укладати угоди від його імені. Тому якщо ви хочете працювати з рієлтором, контракт може бути підписаний не на самому початку співпраці, а вже перед поданням оферу. Це дасть вам можливість, якщо з якоїсь причини рієлтор вам не підходить, без ніяких зобовʼязань, припинити співпрацю. Але я дуже рекомендую знайти хорошого рієлтора у вашому місті, якому ви зможете довіряти. Процес купівлі та продажу нерухомості в Канаді абсолютно відрізняється від того, як це відбувається в Україні. Рієлтор тут - це регульована професія. Усі ми повинні пройти навчання, скласти іспити, щорічно відвідувати обов'язкові курси та оновлювати ліцензію. Рієлтор тут - це набагато більше, ніж просто людина, що показує нерухомість. Це фахівець, який може надати вам кваліфіковані поради, буде вести вас протягом всіх етапів купівлі житла, не дозволить вам допустити помилок, які можуть призвести до втрати депозиту тощо, також підкаже чи є в тому районі, який ви обрали, якісь проблеми, наприклад, сміттєзвалище поблизу або високий рівень криміналу тощо. Він також займається усією паперовою роботою, порадить вам хороших фахівців, таких як іпотечні спеціалісти, інспектори, юристи, спеціалісти з перевірки кондо-документів, вибиватиме для вас найкращу ціну та умови, проаналізує останні продажі нерухомості в цьому районі та допоможе правильно оцінити ціну об'єкта, щоб не переплатити, і вибрати хороший варіант. І найголовніше - за це все ви не платите. Продавець оплачує комісію рієлтора продавця, а той частину передає рієлтору покупця. Тобто покупець зовсім нічого не платить рієлтору. Продовження нижче, бо дуже довге повідомлення не надсилається 😊👇
-
Допис від Олени( українка,м. Ізюм) проживає в Калгарі з синочком . Інформація перевірена
-
Допис від Олени( українка,м. Ізюм) проживає в Калгарі з синочком . Інформація перевірена
-
Скажите еще пожалуйста , если подаемся семьей на туристическую визу- форму ds 160 заполнять отдельно на меня и отдельно на мужа ? Как быть с ребенком?