PR CUAET
-
На жаль вам надали неправдиву інформацію. Або ви не так її зрозуміли. Якщо ви подалися на новий статус (не ПР) вчасно (до закінчення поточного) і ваша заявка в процесі, тоді дійсно за вами в більшості випадків зберігається ваш статус (навіть якщо попередній документ прострочений). Але сам факт подачі на ПР імплайд статус не створює. Для цього додатково треба подаватися на WP, SP або VR
-
З 2006 року все мінялося 100 раз. Більше того програма програмі рознь. ЕЕ 6 місяців ПНП 15 місяців Гуманітарка 5-25 місяців селф-емплойж - 60+ місяців Наша програма нова, і нерегламентована. Тому ні я ні учасники цього часу не можуть знати скільки буде розгляд. Логіка і попередній досвід підказують що терміни будуть десь 8-16 місяців. Але це не бульше ніж educated guess.
-
Ну значит тот офицер так знал . Я его прекрасно поняла )
-
Це правда. Крім короткого періоду десь біля 2012-2015 чи щось в тому районі, всі були зобовязані служити. Більшість мали відстрочки через навчання в ВНЗ. Часто там жеж робити військову кафедру і не служили. Хтось дітей багато має, хто не придатний. Але в загальному більшість часу незалежної України, іт тим більше в СССР строкова служба була обовязкова
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи я правильно зрозуміла, що треба надсилати оригінали документів на апостіль до ENIC UKRAINE ? Дякую.
-
На жаль сантехніком ви швидше за все відпрацювали неофіційно. Тому що в більшості провінцій (в тому числі Онтаріо), ви не можете працювати сантехніком без ліцензії. Тому мало того що досвід швидше за все не зарахують, можна також нарватися на статтю 41IRPA за порушення іміграційних правил
-
Напишіть туди школу