PR CUAET
-
Так, у Квебеку ви можете працювати з ріелтором без підписання ексклюзивного контракту. Ринок нерухомості Квебеку регулюється Організацією саморегулювання брокерів нерухомості Квебеку (OACIQ), і хоча ексклюзивні контракти є поширеними, вони не є обов’язковими. Ваші варіанти: 1. Неексклюзивна угода – Ви можете співпрацювати з кількома ріелторами одночасно без зобов’язань перед одним. 2. Усна домовленість – Хоча це законно, такий варіант менш надійний, оскільки може призвести до непорозумінь. 3. Ексклюзивний контракт – Зобов’язує вас працювати лише з одним ріелтором протягом певного періоду, що гарантує його повну відданість вашій справі. Якщо ви вирішите не підписувати ексклюзивний контракт, обов’язково обговоріть умови співпраці з ріелтором, щоб уникнути конфліктів, особливо щодо комісійних. Чи потрібна вам допомога з переглядом умов контракту або роз’ясненням окремих пунктів?
-
у мене це клацання мишки уже в голові як рингтон
-
можливо,але ж по новому часу в Оттаві зараз 00:00
-
Я так думаю що з 12:00 по Оттаві
-
Я от собі думаю, чи може це бути пов’язано зі зміною часу в Канаді? В Україні зараз 6 година, а ловити здається з 7 треба. Чи помиляюсь?
-
В мене було 4
-
не можу гарантувати,але думаю,що так
-
Тепер тільки з сьогоднішньою датою?
-
вони це вже раніше пофіксили😞
-
Ні, поставила вересень
-
з сьогоднішньою датою?
-
Слоти зʼявилися по Україні о 5:00 вечора . В нас повинен бути час 12:00 щоб було 10 березня . Мабуть щось з сайтом
-
можливо вони реально не перевели ще якось цю систему під новий час,думаю,варто також спробувати через годину
-
так зараз у всіх
-
Я вже кліпаю 25 хвилин і без варіантів 🤯