PR CUAET
-
Коли я подавала на паспорт у нас була фото маленька а не велика і вона сказала через те що буде неякісне фото термін обробки може бути довше або взагалі відмовлять у виготовленні але дякувати все пройшло добре але дійсно час обробки був довго
-
Так. В мене з того часу таке саме висить
-
Підкажіть чи можу я поставити в чергу всіх разом(мене, чоловіка і дитину) чи потрібно для кожного окремо ловити слот?дякую
-
В мене взагалi не виходить зробити цi дитячi. Подала ще 9 грудня, в progress tracking показувало, що на 6 березня буде фiнал. Зараз захожду в privat account вже пишуть 9 квiтня 😳 i нiчого не просять...i листiв вiд них нема. Я вже не розумiю що коiться. Я телефонувала туди, питала може якихось док нема? Вони кажуть - начепто все норм..
-
Доброго вечора таке питання,коли подавалися на кліматичні заразом подавалися на дитячі,так сказали можна в Catholic Social Service,чи потрібно по новому подавати? В кінці березня буде 18 місяців
-
Не переймайтеся😀 CRA так швидко не працюють) Вони пізніше будуть обновляти дані по цим бенефітам на 2025/2026рік. В тому році , по моєму, за 3 тижні до 15 квітня були оновлені дані по CCR.
-
я маю два слоти на себе і чоловіка , я писала в консульство пояснила ситуацію сказал що його пускає аби ловити слоти резерв і всі дані оновленно запиталлася чи можна буде з моїм слотом то вони мені сказали що так якщо його пропускає то буде все добре. але він стоїть в черзі очікування якщо до того моменту ніж ми поїдемо йому прийде запис я думаю що зможу скористатися тими що в мене є
-
Привіт, сьогодні оновив Резерв+ та побачив що в мене змінився статус на червону доріжку , але досі на обліку ! QR cod формується .... Підкажіть будь ласка , можу я подати на новий паспорт с таким статусом як порушення правил військового обліку . Дякую !!!