PR CUAET
-
Не переймайтеся😀 CRA так швидко не працюють) Вони пізніше будуть обновляти дані по цим бенефітам на 2025/2026рік. В тому році , по моєму, за 3 тижні до 15 квітня були оновлені дані по CCR.
-
я маю два слоти на себе і чоловіка , я писала в консульство пояснила ситуацію сказал що його пускає аби ловити слоти резерв і всі дані оновленно запиталлася чи можна буде з моїм слотом то вони мені сказали що так якщо його пропускає то буде все добре. але він стоїть в черзі очікування якщо до того моменту ніж ми поїдемо йому прийде запис я думаю що зможу скористатися тими що в мене є
-
Привіт, сьогодні оновив Резерв+ та побачив що в мене змінився статус на червону доріжку , але досі на обліку ! QR cod формується .... Підкажіть будь ласка , можу я подати на новий паспорт с таким статусом як порушення правил військового обліку . Дякую !!!
-
Хто може перекласти документ з італійської нп англійську?
-
Подавайте документи, це теж процес який треба знати як робити, чи син закінчив вже школу, чи ще навчається, тест з англійської можуть запросити і інше.. вступна компанія починається восени, краще подавати документи на початку, якщо вам повезе і ще будуть місця на вашій спеціальності… Універ має з листом про зарахування надіслати PAL потім подаватися на стаді перміт… Якщо син має помітку CUAET на документах можна написати листа універу і запитати чи надають ціну як місцевим, якщо немає інформації на сайті..
-
А так можна?
-
Вам хочаб відмову не «лупасили» з цього приводу. А нас не знайшли,так ще і non eligibility впаяли, і кошти повернути навіть встигли. Прийшлось платити по-новій і вже за новими тарифами. А як вони вас загубили?
-
Заповнював за допомогою велс сімпл. Ніде не запитало суму, яку поклали на рахунок.
-
Та ні, я знайшла те пропаще послання. Просто вже за такий довгий час все переплуталося, що я читала, що не читала, що побачила, а що до мене не дійшло😂😂😂Мене теж два рази відфутболювали, кошти повертати вони не встигали, бо заявка летіла назад впродовж пʼяти хвилин. То довга історія. Я її розповідала набагато раніше. Вже я її пережила.