PR CUAET
-
Хто може перекласти документ з італійської нп англійську?
-
Подавайте документи, це теж процес який треба знати як робити, чи син закінчив вже школу, чи ще навчається, тест з англійської можуть запросити і інше.. вступна компанія починається восени, краще подавати документи на початку, якщо вам повезе і ще будуть місця на вашій спеціальності… Універ має з листом про зарахування надіслати PAL потім подаватися на стаді перміт… Якщо син має помітку CUAET на документах можна написати листа універу і запитати чи надають ціну як місцевим, якщо немає інформації на сайті..
-
А так можна?
-
Вам хочаб відмову не «лупасили» з цього приводу. А нас не знайшли,так ще і non eligibility впаяли, і кошти повернути навіть встигли. Прийшлось платити по-новій і вже за новими тарифами. А як вони вас загубили?
-
Заповнював за допомогою велс сімпл. Ніде не запитало суму, яку поклали на рахунок.
-
Та ні, я знайшла те пропаще послання. Просто вже за такий довгий час все переплуталося, що я читала, що не читала, що побачила, а що до мене не дійшло😂😂😂Мене теж два рази відфутболювали, кошти повертати вони не встигали, бо заявка летіла назад впродовж пʼяти хвилин. То довга історія. Я її розповідала набагато раніше. Вже я її пережила.
-
Який жах…дай нам сил оце все довести до кінця і отримати пластик 😫
-
Привіт, хто в ВС? Які у вас суми повернення+-? А то мені щось 125.99 лише вийшло.. Хоча минулого року вийшло в рази більше, при +- рівних умовах, навіть минулого року не вказував хоум офіс витрати...але минулого року я жив у Альберті... Може бути така суттєва різниця у поверненні через це?
-
скиньте мені T 1 Summary скажу чи враховано ваші суми що положили
-
Сайт вообще не работает 😂👍
-
User Алина has been kicked from the chat because this user is in spam list